2777
2789
عنوان

نی نی کست رو دوست دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 26 پست

نی نی سایت بجز وقتایی ک سوال دارم خیلی سمیه و پر از انرژی منفیه،حالا وایسم نی کستم گوش بدم که قشنگ بره تو ناخوداگاهم ؟فک کردم پادکست تربیتی چیزیه 😏😏😏😏یه کار مفید کنید لا اقل 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تگم کن ابجی جونم😍

ببین من خیلی بلد نیستما . باید بهم یاد بدی . کجا تگت کنم ؟ چجوری اصلا تگت کنم ؟

بیام چی بهم می دی؟ همینجوری الکی ؟ اصلا مگه تو نی نی کست رو گوش دادی که من بیام . اول تو :))

عزیزم بمن گفت😑

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
اها موفق باشید🌺

مرسی عزیزم . من زمانی موفق می شم شما به حرفام گوش کنید . حرفامم تو پادکست زدم . :))

ببین من خیلی بلد نیستما . باید بهم یاد بدی . کجا تگت کنم ؟ چجوری اصلا تگت کنم ؟

عزیزم با تو نیستیممممممم

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
نی نی سایت بجز وقتایی ک سوال دارم خیلی سمیه و پر از انرژی منفیه،حالا وایسم نی کستم گوش بدم که قشنگ ب ...

خوب مگه گوش کردی ؟  این سمش از نوع بوتاکسه !! پوست رو صاف می کنه :))

آفرین .   کلا من از وقتی به این پادکست گوش می دم همه مشکلای زندگیم حل شده   قدم بلندتر ...

اینا شوخی بود یا جدی؟!! خودتون ظاهراً جدی نگرفتید .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اینا شوخی بود یا جدی؟!! خودتون ظاهراً جدی نگرفتید .

نه اینا تبلیغات زرد بود :)) چرا اتفاقا جدی گرفتیم اما عصبانی و بد اخلاق نیستیم که   

نه اینا تبلیغات زرد بود :)) چرا اتفاقا جدی گرفتیم اما عصبانی و بد اخلاق نیستیم که    

موفق باشید گلم .سعی میکنم بیشتر گوش کنم 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
موفق باشید گلم .سعی میکنم بیشتر گوش کنم 

مرسی امیدوارم براتون گوشنواز باشیم مهربوننننننننن

مرسی امیدوارم براتون گوشنواز باشیم مهربوننننننننن

😍💕