2777
2789
عنوان

نی نی کست رو دوست دارید؟

113 بازدید | 26 پست

سلام، الان که سه تا نی نی کست اومده، نظرتون راجع به نی نی کست ها چیه؟

تعداد رای : 26
نظرسنجی
اصلا گوش نکردم
18
69%
من دوسش دارم
3
11%
من خوشم نیومده
4
15%
بعد از شنیدنش نظر میدم
1
3%

شما انگار پشتیبانی اونجاوهستید؟

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برای زمانی خوبه که داریم کار خونه  یا ورزش میکنیم در یک محل ثابت ،بدون سرو صدا و شخص دیگری .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
نی نی کست چیست😵

نی نی کست پادکسته نی نی سایته. یعنی اومدیم نی نی سایت هر هفته رو خلاصه گذاشتیم تو نی نی سایت. شما همینجوری که به کارهاتون می رسید به نی نی سایت گوش می دیدید.

اگه گوش نکردی مثلا این هفته رو از اینجا گوش کن 

https://www.ninisite.com/article/16182/نی-نی-کست-3

شما انگار پشتیبانی اونجاوهستید؟

چرا اسم پروفایلت اینقد با نمکه   

نه من پادکست نی نی سایتم فقط

چرا اسم پروفایلت اینقد با نمکه     نه من پادکست نی نی سایتم فقط

به بانمکی شما نیس عزیزم😁😍

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
فقط برای زمانی خوبه که داریم کار خونه  یا ورزش میکنیم در یک محل ثابت ،بدون سرو صدا و شخص دیگری ...

آفرین .   کلا من از وقتی به این پادکست گوش می دم همه مشکلای زندگیم حل شده   قدم بلندتر شده   پوستم دیگه چروک نمیشه اصلا یه وضعی . 

حالا امیدوارم شما این فرصتا گیرتون بیاد گوش کنی به من بگی نظرتو 

گوینده خودتونید؟ 😍

نه من فقط یه اکانت ام . اگه صدام خوب بود به جای هفته ای یکی هفته ای ده تا پادکست براتئن میساختم . البته به شرطی که شما گوش کنید.

حالا بیشتر از خودم براتون میگم به زودی 

یعنی سه تایین؟  یا سومی رو دادین بیرون  اگه سه تایین پروفتون رو هم یه جوری بزارین شناخته ...

نه سه تا پادکست منتشر شده . دیدی چه باکلاس گفتم :) خواستم بگم دادیم بیرون دیدم عه ... چی بنویسم با کلاس تر باشه   

هر کاری در مورد پادکست داشتید من هستم یه تنه اندازه سه تا که هیچی اندازه هزار تا 

گلم بیا تاپیک اخرم

بیام چی بهم می دی؟ همینجوری الکی ؟ اصلا مگه تو نی نی کست رو گوش دادی که من بیام . اول تو :))

گلم بیا تاپیک اخرم

تگم کن ابجی جونم😍