2777
2789

کسایی ک واقعا رعایت میکنن میخوان شروع کنن بزارن دوتا چالش ۴۰ روزه دارم خودم نتیجه گرفتم ازش توی چن ماه از ۸۵ اومد ۷۶ حالا استپ وزنی داریم داره یکم طولانیم میشه ولی مشکلی نیست باید صبر کنم .....کسایی ک واقعا میخواهند کم کنند کاهش وزن داشته باشن پیام بزارن من تا شب لینک گروهو میزارم و احتمالا گروه هم توی روبیکا باشه

حتی اگه شک دادی یک روز نتونی رعایت کنی و گزارش رد کنی پیام نزاره 

چون میان تو گروه رعایت نمیکنن گزارش روزانه هم نمیزارن فقط انرژی بقیرو میگیرن

[QUOTE=317078886]من پایه هستم ولی شما هم یک جوری میگی یعنی چی که یک روز رعایت نکنن پیام ندن.همه آدم هستیم ممکنه یک رو ...[/QUOTE

میفهمم ممکنه بعضی وقتا نشه واقعا 

ولی گروه زیاد داشتم کم کم از یه روز دوروز شد یه هفته .واقعا رو بقیم تاثیر گذاشت ....کار بجایی رسید بهشون نیگفتم حتی اگه نتونستین رعایت کتین الکیم که شده جلو بقیه نگید نتونستید بگین انجام شد که بقیه فک وقتی میبینن اکثرا رعایت میکنن چرا اونا رعایت نکنند

بعد یکی دو هفته دیدم همه دارن الکی میگن روزای وزن کشی عکس نمیفرستادن چون بیشتر شده بود وزنشون جای کاهش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش منم با رژیم میتونستم آخر با قرص لاغر کردم 

پشیمون نیستم ولی خب هزینه شد برام

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
چه قرصی

هر سری یچی برام میداد که استپ نکنم یه قرص نبود که اسم ببرم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
چه قرصی.؟میشه لطفا بگید؟عوارض نداشت؟چند کم کردی

هر سری یچی برام میداد که استپ نکنم یه قرص نبود که اسم ببرم

نه خداروشکر عوارض نداشتم 

تو ۹ماه ۲۷ کیلو البته من استپ شدید بودم