2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی پریود خیلی نامنظم هست باید علائم رو پایش کنین. ترشح تخم مرغی. درد خفیف شکمی و کیت تخمک گذاری. اما واقعا بهترینش بی‌خیالی نسبت به این موضوع و ارتباط با لذت هست. شانس بارداری هم اونجوری بالاتره. شما بعد پریود هر ۳ روز هم س ک س داشته باشین شانس بارداری دارین. چون اسپرم گاهی تا ۵ روز زندست

وقتی پریود خیلی نامنظم هست باید علائم رو پایش کنین. ترشح تخم مرغی. درد خفیف شکمی و کیت تخمک گذاری. ا ...

حرف شما درسته اما کیفیت اسپرمم مهمه.. بابد با برنامه ریزی باشه در اصل

این کیت رو ببینید

امروز استفاده کردم ک روز یازدهم سیکلمه…

تخمک گذاری یعنی نزدیکه؟

گوشیم آیفونه نسخه وب داره؟

آیفون خودش بهترین برنامه رو برای چرخه‌های پریود به صورت دیفالت داره اگر زبانتون خوبه. برنامه health خودش، اگر تاریخ پریودهای قبلی رو درست دارید بزنین توش بازه‌ی تخمک‌گذاری و تاریخ حدود پریود رو مینویسه. 

عزیزم منم پریودم نامنظم بوددقت کنید اول برید چکاپ بشید پریودی رو منظم کنید منم چند ماه کیت استفاده کردم واقعا دقیق نیست اگه برات مهمه ک روز تخمک گذاری  دقیقا چ زمانی رخ میده هیچ راهی جز سونو واژینال نداری روز 12 پریودی برو برای سونو واژینال ببین اصلا فولیکول داری یا ن برای اون ماه