بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وقتی پریود خیلی نامنظم هست باید علائم رو پایش کنین. ترشح تخم مرغی. درد خفیف شکمی و کیت تخمک گذاری. اما واقعا بهترینش بیخیالی نسبت به این موضوع و ارتباط با لذت هست. شانس بارداری هم اونجوری بالاتره. شما بعد پریود هر ۳ روز هم س ک س داشته باشین شانس بارداری دارین. چون اسپرم گاهی تا ۵ روز زندست
آیفون خودش بهترین برنامه رو برای چرخههای پریود به صورت دیفالت داره اگر زبانتون خوبه. برنامه health خودش، اگر تاریخ پریودهای قبلی رو درست دارید بزنین توش بازهی تخمکگذاری و تاریخ حدود پریود رو مینویسه.
عزیزم منم پریودم نامنظم بوددقت کنید اول برید چکاپ بشید پریودی رو منظم کنید منم چند ماه کیت استفاده کردم واقعا دقیق نیست اگه برات مهمه ک روز تخمک گذاری دقیقا چ زمانی رخ میده هیچ راهی جز سونو واژینال نداری روز 12 پریودی برو برای سونو واژینال ببین اصلا فولیکول داری یا ن برای اون ماه