2777
2789
عنوان

کسی لباسشویی اسنوا یا آبسال داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 76 پست
درسته ان‌شاءالله حال دلش خوب باشه  ما که از دلش خبر نداریم 😔 اتفاق بدی براش افتاد و کنار اومد ...

آره خیلی سخته انشا الله یه آدمی مثل محمد براش پیدا بشه خوشبخت باشه

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
اگه صحبت کردی بهش بگو تایپک بزنه ما رو از حالش با خبر کنه ممنون میشم 🌺🌹❤❤

باشه عزیزم بهش میگم 

ولی خیلی وقته دیگه نی نی سایت نیومده 

سر اون اتفاقاتی که افتاد و یه سریا بهش گفتن دروغ میگی و نی نی یار هم اومد بهش گفت مدرک بده دلش شکست 

ولی میاد خصوصی ها رو چک می‌کنه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمای محترم ، یه مجموعه هست فقط روی تعمیر ماشین لباسشویی کار میکنه ، منظورم اینه هیچ لوازمی رو تعمیر نمیکنه بجز ماشین لباسشویی ، اگر یه زمانی نیاز داشتین میتونین از خدماتشون استفاده کنید ، تعمیر ماشین لباسشویی کنوود ، تعمیر ماشین لباسشویی ایندزیت ، تعمیر ماشین لباسشویی آبسال ، تعمیر ماشین لباسشویی زیرروات و غیره ، من لینکشون رو میزام به تفکیک اگر نیاز داشتین تماس بگیرین یا اگر این برندها نبود لباسشوییتون برای تعمیر ماشین لباسشویی در منزل تماس بگیرین هر چی که باشه میان خدمتتون ، ببخشید وقتتون رو گرفتم.

سلام خانمای محترم ، یه مجموعه هست فقط روی تعمیر ماشین لباسشویی کار میکنه ، منظورم اینه هیچ لوازمی رو ...

ممنون 

سلام عزیزدلم خوبی؟

خبری از یگانه جان داری؟خیلی نگرانشم.... 

سوالات پزشکی رو در حد توانم جواب میدم🩺🌱اهدای عضو اهدای زندگی💚دانشجوی سال ۶ پزشکی :  خوش کشیک ترین اینترن😐 
سلام عزیزدلم خوبی؟ خبری از یگانه جان داری؟خیلی نگرانشم.... 

سلام عزیزم ممنونم شکر 

شما خوبی 

خوبه عزیزم خدا رو شکر حالش خوبه 

از اون حال و هوا کمی در اومده 

شما محبت دارین که به یادش هستین و نگرانش میشیم 

سلام عزیزم ممنونم شکر  شما خوبی  خوبه عزیزم خدا رو شکر حالش خوبه  از اون حال و هوا ...

خداروشکر❤امیدوارم بتونه دوباره طعم عشق رو تجربه کنه و شادی سهم دل مهربونش بشه😍بهش بگید به یادش هستیم 

سوالات پزشکی رو در حد توانم جواب میدم🩺🌱اهدای عضو اهدای زندگی💚دانشجوی سال ۶ پزشکی :  خوش کشیک ترین اینترن😐 
خداروشکر❤امیدوارم بتونه دوباره طعم عشق رو تجربه کنه و شادی سهم دل مهربونش بشه😍بهش بگید به یادش هستی ...

الهی آمین عزیز دلم 🤲

مرسی از دعای قشنگت 

چشم گلم🥰😘😍

الهی آمین عزیز دلم 🤲 مرسی از دعای قشنگت  چشم گلم🥰😘😍

قربونت❤دیگه نمیاد سایت؟

قربونت❤دیگه نمیاد سایت؟

سلامت باشی گلم 

نمی‌دونم عزیزم فعلا فقط میاد خصوصی ها رو چک می‌کنه گاهی 

شاید بعد ها بیاد 

سلامت باشی گلم  نمی‌دونم عزیزم فعلا فقط میاد خصوصی ها رو چک می‌کنه گاهی  شاید بعد ها بیا ...

درخاست دوستی بهش بدم قبول میکنه؟

سلام گلم حالت خوبه از یگانه یا همون کاربر @نازنین۱۳۷۲ خبر داری؟ حالش چطوره؟

سلام عزیزم خوبی گلم 

خوبه خدا رو شکر از اون حال و هوا در اومده