2777
2789
عنوان

هر کی از لیزر سر درمیاره لطفا بیاد

18 بازدید | 13 پست

خانما من میخوام صورتم و دستامو لیزر کنم ولی دستگاهش از اونا نیس که سری جداگانه برای هر نفر داشته باشه

حالا سوالم اینه آیا لیزر دست و صورت با یه سری مشترک باعث انتقال زگیل میه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زگیل از رابطه جنسی پرخطر اتفاق میفته چندتا متخصص زنان اینو دیدم استوری کردن ک لیزر واستخر زیگیل نمیاره

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

تا بری خوبه ینی باید ادامه بدی تمومی ندارع

ول کنی برمی‌گردن

برا من ک ایطور بوده

ولش کردم دیگم نرفتم 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

زگیل از رابطه جنسی پرخطر اتفاق میفته چندتا متخصص زنان اینو دیدم استوری کردن ک لیزر واستخر زیگیل نمیا ...

واقعا؟

من قبلا با همین دستگاه که سری مشترک برای همه داره 2 بار رفتم لیزر بیکینی بعد شنیدم باعث انتقال ویروس hpv  میشه استرس گرفتم

تا بری خوبه ینی باید ادامه بدی تمومی ندارع ول کنی برمی‌گردن برا من ک ایطور بوده ولش کردم دیگم نرف ...

آره متاسفانه 

من قبلا رفتم ولی بعد شنیدم ممکنه باعث انتقال ویروس بشه دیگه نرفتم

تا بری خوبه ینی باید ادامه بدی تمومی ندارع ول کنی برمی‌گردن برا من ک ایطور بوده ولش کردم دیگم نرف ...

من ازوقتی مادربزرگمو دیدم مریضه تو این سن باید براش شیو کنن تصمیمم جدی تر شده برای رفتن به لیزر

شمام اگ میتونی برو

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من ازوقتی مادربزرگمو دیدم مریضه تو این سن باید براش شیو کنن تصمیمم جدی تر شده برای رفتن به لیزر شما ...

آی  عزیزم الان چقدر برای خودش سخته

آره واقعا آدم باید فکر این روزاشم بکنه