2777
2789

من باور کنین تا حالا جدی به طلاق فکر نکردم.اما شوهرم دیگه از حد گذرونده نامردی و پست فطرتی رو.الان ۲ روزه دوباره ول کرده رفته دنبال هرزگی.این  دفعه شاید ۱۰ که منو تنها میزاره و میره.پارسالم حامله و مریض منو ۱۷ روز ول کرد و رفت .یه پسر عموی هرزه تر از خودش داره که یکسال زندگی منو از هم پاشونده.همش با اونه. اون از شهر خودشون ول کرده اومده اینجا یه مدتی تلپ بود خونمون.وسطاشم خونه ساعتی میگرفت میرفت با هرزه ها .بزم میگرفت زنگ میزد شوهر منم میبرد.بعدش خونه ما دعوا و درگیری درست میشد. البته قبل از اونم رندگی گل و بلبلی نداشتم اما الان دیگه کارد به استخونم رسیده.امشب بهش گفتم طلاقم بده.میگه مهریه تو ببخش پول پیش خونه و اسباب و اثاثیه و یه ماشین که در حد ۲۰۰ تومن مبارزه که به اسم خودمم هست برا تو بیا طلاق بگیریم .اما  من نمیدونم چکار کنم یا میگه بشین زندگی تو بکن من خرج و مخارج تو میدم دیگه تو اون خونه ام نمیام تو با بچه بمون اما نمیدونم راست میگه یا دروغ میگه. چون هی  میره دوراشو میرنه بعد میاد خونه باز.شما باشین  چکار میکنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دیگه قصد نداری ازدواج کنی طلاق نگیر و بمون تو اون خونه ولی اینکه دوباره میاد خونه یا نه رو نمیدونم

ولی اگه میخای یه زندگی جدید بسازی جداشی بهتره 

البته این نظر منه..

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

خیلی خودشیفته و دو قطبی و روانی تشریف داره .هرزه هم هست.جلو جمع بهم بی احترامی کرده .تنها خصلت خوبش اینکه خسیس نیست.محدودم نمیکنه.قبلا که این پسر عمو هرزش نیومده بود تو زندگیمون زیادم منو بیرون میبرد

خونه رو پیدا کن با هررزه روکاره مامور دستگیرش کنه😑

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

اگه شغل داری و مستقل هستی، و به ازدواج مجدد ممکنه فکر کنی شرایطش رو قبول کن و طلاق بگیر

اگر تامین مخارج خودت و بچه هات برات سخته، بمون و بذار خرجتو بده فقط تو رو خدااااااا نذار بهت دست بزنه که آخرش اچ پی وی و ایدز و کوفت نگیری

اینجوری واسه بچه هاتم بهتره، بذار بیاد بره تا بچه هات سایه پدر رو حس کنن

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
طلاق، با هرزه جماعت نمیشه زندگی کرد، فردا ایدز و هپاتیتم میگیری

به نظرت با این مقدار کم که نزدیک یه ۴۰۰ میشه چطوری زندگی کنم.میتونم بنظرتون؟چون دیگه تحملش و ندارم.

اگه دیگه قصد نداری ازدواج کنی طلاق نگیر و بمون تو اون خونه ولی اینکه دوباره میاد خونه یا نه رو نمیدو ...

به فرض اینکه نیاد و به ما خرجی بده خیلی زورم میاد اون بره عیاشی و من بمون بچه بزرگ کنم.

به نظرت با این مقدار کم که نزدیک یه ۴۰۰ میشه چطوری زندگی کنم.میتونم بنظرتون؟چون دیگه تحملش و ندارم.

اگه شاغل بشی جایی اره، روابط سمی اول روح و روان آدمو نشونه میره، من حاضرم خونه مردمو نظافت کنم اما زیر پای شوهر هرزه رو جارو نزنم...

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

اگه شغل داری و مستقل هستی، و به ازدواج مجدد ممکنه فکر کنی شرایطش رو قبول کن و طلاق بگیر اگر تا ...

من متاسفانه درسمو خوندم اما نتونستم برم سر کار شاغل  نیستم.دردم همین مشکلات مالی.

ای بابا خواهر تو دیوار پره از این خونه ها همه میدون جریان خونه ساعتی و روزانه دیگه چیه.

برای اینکه دلیل موثق داشته باشی برای طلاق 

حضانت بچت راحت بگیری میگم😑

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
اگه شاغل بشی جایی اره، روابط سمی اول روح و روان آدمو نشونه میره، من حاضرم خونه مردمو نظافت کنم اما ز ...

منم این روزا فکرم همش درگیره.میگم طلاق بگیرم اما میترسم کم بیارم بچمم ۸ ماهش سر کار نمیتونم بدم.