2777
2789

نه اصلااینطورنیستم چون آگاه شدم

چون خیلی پادکست گوش میدم

چون میدونم قبل عقدبایدمشاوره قبل ازدواج برم ازایناکه مال دولته روزآزمایش میرن نه ها

ازاین روانشناساومشاوره هایی که الکی نیست

درسته پول بیشتربایدبدی ولی انتخاب اشتباه نمیکنی.

و....

میکاپ آرتیست مشهد_mua

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نه تنها اینجا بلکه تو دنیای واقعی و اطرافیان زیاد شده ینی اصلا نمیتونم به هیچ مردی خوشبین باشم ...

دقیقا منم از مردا متنفرم 

حتی از اینکه بهم نگاهم بندازن بیزارم 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

اینجا معمولا همه ازناراحتیشون میگن..

نباید روحساب تاپیک های اینجا فکر کنی‌.

خودم به شخصه اکثریت مواقع که ازدست همسرم دلخور میشم اینجا تاپیک میزنم..

اگه ازدواح عاقلانه باشه وزن ومرد هوای هم‌روداشته باشن چرا باید خیانت بیاد وسط 

نه عزیزم ازدواج ترس نداره 

اول روی خودت باید قطعا کار کن با روانشناسی عمقی با توجه به زندگی که انتخاب میکنی آدم‌های زندگیت هم عوض میشن و دیگه نگرانی برای ازدواج این حرفا نداری چون لایف استایل زندگیت عوض میشه و ناخودآگاه خودت انتخاب میکنی چه افرادی نگه داری تو زندگیت کدوما حذف کنی و این میشه زندگی خیلی آسون دیگه ترس ازدواج اینها نداری 

نه اصلااینطورنیستم چون آگاه شدم چون خیلی پادکست گوش میدم چون میدونم قبل عقدبایدمشاوره قبل ازدواج ب ...

چطور میخوای بفهمی اقوام خودمون پسر سر به زیر خیلی کاری اخلاق عالی اهل نماز و روزه نه اونا که ادا مسلمانی درمیارنو نه واقعا با دین بود بعد الان بعد ازدواج خیانت کار دراومد !