2789
عنوان

کنکور تجربی

48 بازدید | 5 پست

سلام

برای کنکور تجربی ارم میخونم اول راهم فارغ التحصیلم و دارم از صفر و بعد مدتهای زیادی دارم شروع میکنم. هدفم دندونه..میترسم مردد اینقدر فکر کردم تقریبا دیوونه شدم.. میترسم بخونم و بعد چند سال وقت و هزینه بفهمم اساسا از بیس کار اشتباهی بوده و نتیجه نگیرم.. این فکر دایم داره تو سرم میچرخه خیلی میترسم.. خاهرام همه شاغلن و درامد دارن ترس از فردایی که چند سال وقت بزارم و به هیچی برسم و بعد برگردم به عقب بگم عجب کاری کردم و چرا نرفتم دنبال کار و درامد منو دااره دیوونه میکنه از طرفی به درس خوندن خیلی علاقه دارم دوست دارم شغل با پرستیژو درامد خوب داشته باشم نه یه کار موقت و پیش پا افتاده که چند صباهی نگم داره و فردای روز برای سن و سال ردم کنه.. خواهش میکنم کمکم کنید

نظرسنجی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبولی دندون اونم سراسری کار هر کسی نیست.. مصاحبه ها رو میبینم همه از دم مال مدارس خوبن... بعد بخودم و شرایطم فکر میکنم... احساس میکنم یه کار غیرممکن رو گذاشتم جلوم. بعد این حس میاد تو سرم که اخه مگه احمقی کی اینکار رو با خوش میکنم. کی میاد چند سال بیفته دنبال چیزی که احتمالش صفره... اینقدر این فکر را رو تو سرم دوره کردم دارم خل میشم. خواهرام شاغلن ...درامد دارن راحت و مستقلند... اما من ریالی درامد ندارم ... بخودم میگم داری میکنی؟ فردا روز پدر مادرت سرشون رو بزارن زمین خدای نکرده چه بلایی سرت میاد؟؟؟