2777
2789
عنوان

بچه ها یکی نی نی یارو تگ کنه میخوام ببینم کجا تشریف دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 54 بازدید | 53 پست

چخبره اسی

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم خوابش برده

ن من فکر کنم فقط برا تعلیق و ترکوندن هستن

رسیدگی زیر صفر

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
ن من فکر کنم فقط برا تعلیق و ترکوندن هستن رسیدگی زیر صفر

تو یه ناپیک دیگه به فحاشی رسید هرچی تگش کردن نیومد

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 
تو فک کن نی نی یار شب یه درصد نباشه 😅

نه خب واسه ترکوندن و تعلیق اینا ک مشخصه یک ثانیه مکث نمیکنن اما خب برا پاسخگویی فکر نمی‌کنم هیچ نی نی یاری توی این سایت باشه...

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
بگوشایدکمکت کنیم

نمیشه

با نی نی یار کار دارم

مگه جمعه هانیستن

هستن

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 
بنده خداهاخستن همش گوشی ب دست مواظب سایتن خداحفظشون کنه

آره دیگ ماشالا کاااااامل رسیدگی میکنن ب همه چی نمیزارن یک مشکل کوچیک تو سایت باشه...

معلومه خسته ام میشن با این رسیدگی

خدا قوت بهشون

احتمالا خستن رو کاناپه خوابشون برده...

طبیعیه زیاد پیش میاد ما عادت داریم...

چی شده پناااا؟ @نی_نی_یار_شب    

از ساراپرسو تگ کن ی دقیقه

شاید ایشون باشن