2777
2789
عنوان

بچه ها یکی نی نی یارو تگ کنه میخوام ببینم کجا تشریف دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 54 بازدید | 53 پست
مشکل چیه؟

تاپیکو بخونید متوجه میشید

دیشب کدوم نی نی یار باید رسیدگی میکرد؟

ن سایت شلوغ بود، ن اتفاقی افتاده بود

هیچ تاپیکیم رسیدگی نمی‌کرد نی نی یار

کدوم نی نی یار این وظیفرو انجام نداد؟

میخوام باهاش صحبت کنم توی پی وی 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکو بخونید متوجه میشید دیشب کدوم نی نی یار باید رسیدگی میکرد؟ ن سایت شلوغ بود، ن اتفاقی افتاده ...

تاپیک رو خوندم 

یکم با احترام و ارومتر صحبت کنید لطفا

برای من تگی نیومده که بیام جواب بدم...وگرنه من همیشه رسیدگی میکنم به تمام تگ و گزارش ها 

خصوصی هم کاری دارید به من پیام بدید

من از 11 شب هستم

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

تاپیک رو خوندم  یکم با احترام و ارومتر صحبت کنید لطفا برای من تگی نیومده که بیام جواب بدم...و ...

راحتم

۱۰ و ۴۵ ی پیام

۱۱ و ۴ ی پیام دیگ

توی پی ویتون

توی همین تاپیکم ک ۱۲ و ۵ دقیقه زدم‌ تگتون کردیم اما خب کاملا مشخصه و دیشب نبودید اینجا

میگن تاپیکای دیگ ام دیشب خیلی تگتون کرده بودن اما هیچکدومو رسیدگی ‌نکردید

حالا من با اونا کاری ندارم من دیشب کارتون داشتم‌.‌..

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
راحتم ۱۰ و ۴۵ ی پیام ۱۱ و ۴ ی پیام دیگ توی پی ویتون توی همین تاپیکم ک ۱۲ و ۵ دقیقه زدم‌ تگتون کر ...

گاهی سایت به مشکل میخوره گاهی نی نی یارها ممکن به هر دلیلی نتونن اون لحظه پاسخگو باشن ایشون انسانن ماشین که نیستن این لحن صحبت شما کاملا خلاف قوانین

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

راحتم ۱۰ و ۴۵ ی پیام ۱۱ و ۴ ی پیام دیگ توی پی ویتون توی همین تاپیکم ک ۱۲ و ۵ دقیقه زدم‌ تگتون کر ...

و اینکه شما با کاربری sakta اشتراکی ندارید؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

گاهی سایت به مشکل میخوره گاهی نی نی یارها ممکن به هر دلیلی نتونن اون لحظه پاسخگو باشن ایشون انسانن م ...

خیلی زیاد پیش اومده

صحبت کردن من ک مشکلی نداره

اینکه نی نی یار نباشن و بعدشم هیچ رسیدگی نکنن مشکل داره

اول مدیریت سایت قوانینو رعایت کنن، بعدم ما رعایت میکنیم...

میشناسمش خودشم تعلیق کردن فکر کنم

نی نی یار شب ب جز اعتراض من ب اعتراض ایشونم رسیدگی نکردن ب ایشونم توهین کردن