2777
2789

حقوقی در صورتیه که شما مثلا چک رو میخوای به عنوان ضمانت بذاری بانک یا موسسه ای شرکتی و.... یعنی در وجه اون ولی اگر در وجه شخص خاصیه که اسم و فامیل داره باید بزنی حقیقی با مشخصاتش و کد ملی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوقی در صورتیه که شما مثلا چک رو میخوای به عنوان ضمانت بذاری بانک یا موسسه ای شرکتی و.... یعنی در و ...

خب هی برای ضمانت وام مادرمه 

اما چک ب اسم منه 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
خب هی برای ضمانت وام مادرمه  اما چک ب اسم منه

یه قسمت داره برای مشخصات شمایی که چک به نام شماست در وجه هر کسی هر شخص خاصی بزنی حقیقیه با مشخصاتش و کد ملیش  انگار شما چک رو دارین میدین به مادرتون اونم میده به بانک که اگر نتونست قسط هاش رو بده چک شما وصول بشه.. برو بانکی ‌که میخواین وام بگیرین بپرسی هم بهت میگه 

یه قسمت داره برای مشخصات شمایی که چک به نام شماست در وجه هر کسی هر شخص خاصی بزنی حقیقیه با مشخصاتش و ...

مرسی عزیزم ثبت کردم 

با شناسه ملی و در وجه بانک زدم ثبت شد 

پیامش هم اومد 

چون تو برگ چک هم در وجه بانک باید بنویسم پس شخص خاصی نمیشه گیرنده ش 

ممنون❤️

مرسی عزیزم ثبت کردم  با شناسه ملی و در وجه بانک زدم ثبت شد  پیامش هم اومد  چون تو ...

خواهش میکنم. منم عرض کردم اگر در وجه بانک یا موسسه میشه حقوقی در وجه شخص حقیقی. یه مدت کاربر پست بانک بودم چک صیادی هم تازه اومده بود بازار اینقدر چک ثبت گردم که نگو  

خواهش میکنم. منم عرض کردم اگر در وجه بانک یا موسسه میشه حقوقی در وجه شخص حقیقی. یه مدت کاربر پست بان ...

بله درست گفتید کاملا 

فقط چک صیادی قابلیت حذف داره تو همراه بانک ؟!