2777
2789
عنوان

یه سوالی واسم پیش اومده🌻

27 بازدید | 36 پست

همین الان داشتم ب این فکر میکردم ک چرا دوست صمیمی یا اکیپ خاصی ندارم ک باهاشون برم بیرون یا بهم خوش بگذره؟

راستش ادم اجتماع گریز و فراری نیستم اتفاقا از کودکی تا بحال خیلییی تو جمع ها فعال بودم و دوست زیاد داشتم ولی خب به مرور و باتوجه ب اقتضای سنم هم من تغییر کردم وطرز فکرم عوض شد و کم کم فاصله گرفتم ولی خب کلا در حال حاضر مثلا تو هر جمعی برم زود جوش میخورم و دیگرانم اکثرا تمایل دارند ک باهام در ارتباط باشند ولی نمیدونم چرا حوصله اینکارارو ندارم و تنهاییو بیشتر دوس دارم ودر هر حال حاضر بهترین دوستم مامانم و خواهرمن

با وجودی ک میبینم بقیه دوستام باهم بیرون میرن و باهم وقت میگذرونن ایا من مورد خاصی دارم؟ ۲۴ سالمه لطفا میشه راهنمایی کنید خیلی رفتم تو فکر ...

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
برو خدا روشک کن رفیق صمیمی نداری بدترین ضربه روهمون رفیق بهت میزنه

نمیدونم راستش صد در صد به هیچ کس اعتماد ندارم

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا چند وقت پیش منم همچین تاپیکی زدم چون منم مثله خودتم 

ببین مشکل از ما نیست 

ما اگه بخوایم میتونیم خیلی راحت تو اکیپا باید بریم بیرون 

ولی خب این انتخاب خودمونه 

منم تنهایی بیشتر دوست دارم 

بعد من دلم میخاد ازدواج کردم رفاقتم فقط با همسرم باشه و اونم برای من همینطور ... بنظرتون فکرم اشتباهه؟

دقیقا چند وقت پیش منم همچین تاپیکی زدم چون منم مثله خودتم  ببین مشکل از ما نیست  ما اگه ...

اره دقیقا ... تنهاییمو دوست دارم در واقع اینم بگم مثلا میبینم هم سنام دوست دارن باهم تایم میگذرونن میرن باشگاه و خریدو... منم دلم میخاد ولی تو موقعیتش قرار میگیرم فراریم 😂

اره دقیقا ... تنهاییمو دوست دارم در واقع اینم بگم مثلا میبینم هم سنام دوست دارن باهم تایم میگذرونن م ...

منم خیلی وقتا میبینم دوستام با دوستاشون روزی یه ساعت تلفنی حرف میزنن میرن بیرون خونه همدیگه خرید میکنن 

ولی من هیچکدوم اینارو ندارم چون خوشم نمیاد 

تاحالا نشده زنگ بزنم به دوستام بشینیم تعریف کنیم 

زنگ زدم ولی در موارد ضروری بوده

اقا من عجیب غریب و منزوی نیستم اتفاقا شاید هیچکس باورش نشه تو اجتناع من اینجوری هستم ولی واقعا اینجوریم 😅

منم خیلی وقتا میبینم دوستام با دوستاشون روزی یه ساعت تلفنی حرف میزنن میرن بیرون خونه همدیگه خرید میک ...

این انتخاب خودمونه منم همین طوری دقیقا راحتم ولی میگم مثلا از بیرون نگن تنها و منزویه البته ب دیگران مربوط نیست 

دقیقا برعکستم.از تنهایی بیزار و متنفرم ولی همش تنهام..عاشق دوستورفیق و بیرون رفتن با رفیقام،ولی هیج وقت نجربه نکردم‌‌.هبچ دوستی ندارم و تنها ترینم.

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
بعد من دلم میخاد ازدواج کردم رفاقتم فقط با همسرم باشه و اونم برای من همینطور ... بنظرتون فکرم اشتباه ...

بنظرم خیلی توی رفاقت همسرت دخاالت نکن

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
 این انتخاب خودمونه منم همین طوری دقیقا راحتم ولی میگم مثلا از بیرون نگن تنها و منزویه البته ب ...

بیخیال بابا دهن مردم همیشه بازه هرکاری بکنی یه حرفی از توش در میارن برای سرگرمیشون 

منم مث توئم ولی میترسم با کسی جور بشم😐

نه اتفاقا من همیشه هرجا برم تو مطب دکتر . هایپر . باشگا هرجااا ک بگی زود میتونم کانکت بشم ولی حال ندارم ادامه بدم یعنی میدونی حوصله اینکه صمیمی بشم ندارم😂😅