2777
2789
عنوان

۲۷ سال ازخدا عمرگرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 23 پست
به حرف خیلی راحته برم بگردم خریدکنم باکدوم پول؟رفیق؟وقتی از همه ضربه میخوری دیگه ناخوداگاه ازهمه دست ...

دوست جدید اگه میتونی پیداکن البته تنهایی بیرون رفتنم خوبه اونقدر بد نیس به علاوه حتما که نباید خرید کنی همینکه ویترین مغازه ها رو ببینی هم حال و هوات عوض میشه

ولی هیچ کس نمیتونه دقیق بفهمه چقدر درد داری پس فقط قوی باش

وقتی نمیتونن کسی رو درک کنن خوبه ادم دهنشو ببنده و حرف نزنه نه که رنج دیگران رو نادیده بگیره وااا ...

هوم درسته ولی الان به من تیکه انداختین؟؟؟بوخودا نمیخواستم درد و رنجشو نادیده بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوم درسته ولی الان به من تیکه انداختین؟؟؟بوخودا نمیخواستم درد و رنجشو نادیده بگیرم

نه بابا

منظورم همون کاربر بود که مثل کنه چسبیده بود به من

ول کن نبود

بگو اخه به تو چه مگه تو مشاوری

💍♥ i said yes 

فقط شمایی؟؟ ک درد کشیدی.. بدبختی کشیدی... هر کسی ب دردی دچاره خاهرم.. من اگر بخام تعریف کنم چ دردایی کشیدم بقران برام زار میزنی الانم حال دلم گرفتس تا روزیک برم زیر خاک.. گاهی میگم نکنه از سنگم واهن  مگ چقدر اعصابم میکشه.. هعی بدترین اتفاق سال 80 و83 بود مرگ عزیزانم.. بی محبتی اطرافیانم فشارهای روحی ک بهم وارد شد هیچکس کنارم نبوذ هیچکس ب ظاهر خانوادم بود اما تنها بودم بعد سال 92 بدترین تصمیم گرفتم.... تا سال95ک باز ضربه بسیار وحشتناکی بهم وارد شد الان ک الانه خوب نشدم بعد گذشت این وسطا انقدر تلخ گذشت صدمه دیدم تا رسید سال 1400 انقدر بد شد درد شد ای داد گاهی میگم چرا زنده ام ولی باز شکر خدا.. جوری شدم اصلا هیچوقت نمیخام بچه بیارم بسیار حساس شده روحیم.. بعد شما از درد میگی خاهر.. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خواهرشوهرم۴۲سالشه و مجرده هرخواستگاری میاد جور نمیشه خوشگله ولی نمیشه از بچگی درس خونده الان۱۲ساله ...

درسته خواهر شوهر شمام سختی کشیده وتنهاست خودمو بااون مقایسه کنم؟شما از زندگی من باخبری؟ منم ۲۷ سالمه یبار با ی پسر دوست نبودم چت نکردم بااینکه همیشه تو اوج تنهایی بودم ونیاز به محبت داشتم!من پدرم درگیر اعتیاد بود ازبچگی بافقر بزرگ شدم همشه کتک خوردم تحقیر شدم همیشه حس اینو دارم هیچکی منو نمیخواد ی موجود اضافی و دوست نداشتنی ام

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
درسته خواهر شوهر شمام سختی کشیده وتنهاست خودمو بااون مقایسه کنم؟شما از زندگی من باخبری؟ منم ۲۷ سالمه ...

عزیزم خواهرشوعهر منم نداشته چون با عقایدش در تضاده 

و اینکه تو ۲۰سالگی پدرش رو از دست داده و مظلوم ترین دختره فامیله 

نمی‌گم مشکلت کوچیکه ولی بدون تنها نیستی هستن وضعیت خرابتر از تو

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
عزیزم خواهرشوعهر منم نداشته چون با عقایدش در تضاده  و اینکه تو ۲۰سالگی پدرش رو از دست داده و م ...

کاش منم پدرمو ازدست میدادم ک انقد آبرومون جلوی همه نمیرفت پدر نداشتن بهتر ازداشتن ی پدر معتاد وبی آبروئه

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
کاش منم پدرمو ازدست میدادم ک انقد آبرومون جلوی همه نمیرفت پدر نداشتن بهتر ازداشتن ی پدر معتاد وبی آب ...

خدا به دلت نگاه کنه عزیزم

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.