2777
2789
عنوان

۲۷ سال ازخدا عمرگرفتم

130 بازدید | 23 پست

تواین چندسال هیچ دلخوشی نداشتم هیچ تفریحی نداشتم هیچ دوستی نداشتم وقتی برمیگردم به عمر گذشتم نگاه میکنم دلم خیییلی واس خودم میسوزه راستش تاحالا هیچ دختری ومثل خودم تنها و بی محبت ندیدم من خیلی درد کشیدم توزندگیم ازهمه بیشتر درد بی محبتی! چجوری من هنوز سرپام! سوگوارم 

سوگوار جوونی از دست رفتم خدایا دلم پر ازغمه خدایی ک میبینی وکاری نمیکنی ازت خواهش میکنم زودتر جونمو بگیر بیشتر ازاین منو پیش خودمو بقیه شرمنده نکن

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معمولا با کسی درد و دل نمیکنم 

مخصوصا تو این سایت

چون فقط بلدن بگن زندگیت چیزیش نیست

زندگیت خیلی هم خوبه 

ولی در جوابش هیچ وقت پاسخی بهم ندادن 

اگع خوب بود چرا تا مرز خودکشی رفتم و برگشتم

💍♥ i said yes 

۲۷ سالته تازه اول جونیته هنوزم میتونی یه زندگی خوب و با عشق داشته باشی دوستای جدید میداکن محیط کاریت رو عوض کن بیشتر برو سفر خرید حال دلتو خوب کن هیچی تو این دنیا مهمتر از خودت نیستی پس از خودت دست نکش همه نیس چی بسه

ب خدا منم همینم

چن سالته؟چرا خدا منو نمیبینه دیگه ازش چیزی نمیخوام فقط قسمش میدم زودتر راحتم کنه فقط همین

خواهرشوهرم۴۲سالشه و مجرده هرخواستگاری میاد جور نمیشه خوشگله ولی نمیشه

از بچگی درس خونده الان۱۲ساله معلمه

هیچ خوشگذرونی نکرده تو عمرش دوست پسر نداشته 

فقط قشنگ پس انداز کرده و دارایی خریده 

هیچوقتم گله ای نداشته 

حالا خودت رو با اون مقایسه کن

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

منم همسن شمام 

از مشکلاتم همینو بگم که ۲۰ ساله درگیر وسواسم 

خیلی وقتا ارزوی مرگ میکنم 

اکثر سال های زندگیمو افسرده بودم و درگیر وسواس 

ی معدود زمانی حالم خوب بوده فقط

در ظاهرم هر کی ببینه فک میکنه هیچ مشکلی ندارم 

من معمولا با کسی درد و دل نمیکنم  مخصوصا تو این سایت چون فقط بلدن بگن زندگیت چیزیش نیست زندگ ...

هرکسی یه جوری مشکل داره منتها ممکنه مشکل من بای تو یا مشکل تو برای من اونقدر بزرگ نبشه که خودمون تصور میکردیم منمیه بار خودکشی کردم دفعه دومم تامرزش پیش رفتم ولی هنوزم اینجام

۲۷ سالته تازه اول جونیته هنوزم میتونی یه زندگی خوب و با عشق داشته باشی دوستای جدید میداکن محیط کاریت ...

به حرف خیلی راحته برم بگردم خریدکنم باکدوم پول؟رفیق؟وقتی از همه ضربه میخوری دیگه ناخوداگاه ازهمه دست میکشی سرکارم چندین جارفتم ۹۵ درصد محیط های کاری سمیه

هیچکی توزندگیم از همون بچگیم تا الان ازمن خوشش نیومده ودوستم نداشته نمیدونم چی بگم واقعا نمیدونم

هرکسی یه جوری مشکل داره منتها ممکنه مشکل من بای تو یا مشکل تو برای من اونقدر بزرگ نبشه که خودمون تصو ...

وقتی نمیتونن کسی رو درک کنن

خوبه ادم دهنشو ببنده و حرف نزنه

نه که رنج دیگران رو نادیده بگیره

واااای یه کاربر اینجا هست

مثل کنه چسبیده بود به من 

که زندگیت چیزی نیست خیلی ام خوبه

در حالی که خودش بچه دار نمیشه رفته دوستشو دیده حامله است

همون لحظه داشته دق میکرده

💍♥ i said yes 

منم همسن شمام  از مشکلاتم همینو بگم که ۲۰ ساله درگیر وسواسم  خیلی وقتا ارزوی مرگ میکنم&n ...

من از ۷سالگی درگیر اضطراب واسترس بودم تاالان!الان هم دارو مصرف میکنم نمیدونم چی بگم