2777
2789
عنوان

قلبمو باهاش به خاک سپردم😢😢

16 بازدید | 10 پست

تودنیای من بودی الان دنیا برام تنگ شده چجوری این داغ تاب بیارم عشقم تورو رفتی تموم دلخوشای منم بردی با خودت دیگه امیدم به کی باشه😭

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارحمتش کنه عزیزم متاسفم    انشالله خداصبرعظیمی بت بده که بتونی یکم فراموشش کنی

ممنون عزیزم  خیلییییی داغونم برام دعا کنید

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
ای وای...تاپیک قبلتو الان دیدم...خدا بهت صبر بده...خیلی سخته...

ممنون عزیزم دارم خفه میشم نمیدونم چیکار کنم 😭

نمیدونم چی بگم عزیزم فقط امیدوارم صبر بده خدا بهت تسلیت میگم بهت

ممنون عزیزم از دعای شما😢

ممنون عزیزم دارم خفه میشم نمیدونم چیکار کنم 😭

الهی...نمیدونم چی باید بگم
امیدوارم خدا بهت صبر بده
روحشون در ارامش باشه..

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
الهی...نمیدونم چی باید بگم امیدوارم خدا بهت صبر بده روحشون در ارامش باشه..

قربانت عزیز دلم خدا کنهدمن برم پیشش دعا کن 😭😭

خدا بهت صبر بده

ممنون عزیزم