2777
2789
عنوان

هفته33 بارداری و کمبود ویتامین دی

37 بازدید | 7 پست

سلام مامانا من جدیدا ازمایش دادم همش ویتامین دی داره کمتر میشه اخرین بار حدودا شهریور آزمایش دادم رو 28 بود یکم کمتر از30 که حد نرماله الان شده 19 خیلی نگرانم بااینکه ویتامین هزار میخورم هروز تو گوگل خوندم رو بچه تاثیر مستقیم داره و کم وزن میشه و.... یکمم کلسیمم کمه که خیلی زیاد نیست اما تعجبم چرا جذب نشده اینهمه قرص میخورم 

من روزی دوتا میخورم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا به منم از این هفته بگه دوتا بخورم

مال من خیلی کم بود براهمین گفت روزی دوتا.شماهم اگرکمه همو.ن روزی دوتارو بخور

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
مال من خیلی کم بود براهمین گفت روزی دوتا.شماهم اگرکمه همو.ن روزی دوتارو بخور

من بعد از ناهار هروز میخورم قبلا دستورش بعد از شام بود نمیدونم شایدم سرهمین زیاد جذب نمیشه تا ۴ ماه پیش رو 50 بود اندازه ش اما اومد هی به دفعات پایین تر فقط بچه سالم باشه بقیه ش مهم نیست 

من بعد از ناهار هروز میخورم قبلا دستورش بعد از شام بود نمیدونم شایدم سرهمین زیاد جذب نمیشه تا ۴ ماه ...

خیلی فرقی نمیکنه معمولا چون محلول درچربی هست باغذای سنگین خورده میشه.مثلا بهتره باناهار وشام باشه.