2777
2789

رفتم عطر بخرم فروشنده سه چهارتا تستر آورد بوکردم خوشم نیومد با لحن خوب و شوخ گفتم این ها انگار بوش شیرینه خوشم نیومد ی عطری میخوام ک خنک باشه تستر هارو از روی میز جمع کرد بالحن خیلی بد گفت نداریم برو دوتا مغازه جلوتر عطر فروشی داره برو همونجا

قشنگ هنگ کرده بودم از رفتارش نمیدونستم چی بگم بغض گلومو گرفته بود فقط گفتم خیلی بی ادبی فوری ازمغازه اومدم بیرون اونم پشتم داد زد بی ادب خودتی چن نفرم تو مغازه بودن کاش سر تا پاشو قهوه ایی میکردم تابفهمه توهین به مشتری یعنی چی

شما بودین چیکارمیکردین؟چی جواب میدادین؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم خونه کلی گریه کردم خیلی دیگه از ادما بدم میاد انگار همشون عقده ایی شدن فقط بلدن دل بشکونن

اومدم خونه کلی گریه کردم خیلی دیگه از ادما بدم میاد انگار همشون عقده ایی شدن فقط بلدن دل بشکونن

عزیزم چقد حساسی ...بیخیال بابا...من تو محیط کارم روزی صدتا ازاین اتفاقا و حرفا میشنوم..باید عادت کنی

مگه عقلش کم بوده؟ 

نمیدونم بخدا اصلا هنگ کردم مگه باید فوری میگرفتم همونی ک اورده بود خوب من ی رایحه دیگه میخواستم

من بودم میگفتم ادکلناتون بو چوس میده

خیلی بی شخصیت وآشغال بودمرتیکه فقط همین زنایی ک دافن میان همه جاشونو میریزن بیرون تحویل میگیرن 

همون خیلی بی ادبی هم گفتی من عمرا بتونم بگم. افرین

جدی؟خیلی ازدست خودم عصبانیم دلم میخواست توچشاش زل بزنم بگم شخصیت فروشندگی نداری مغازتو ببند اول فرهنگ برخورد بامشتری یادبگیر بعد دکون باز کن احمق

خیلی بی شخصیت وآشغال بودمرتیکه فقط همین زنایی ک دافن میان همه جاشونو میریزن بیرون تحویل میگیرن 

راستش بعضیا از روی بیشعوری وخودنمایی میخوان خودشونو فقط نشون بدن اخلاق ندارن که

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
اره بخدا انگار میری عطر فروشی باید همونا رو بخری  بابا وظیفته بیاری طرف انتخاب کنه اگرم حوصله ...

انگار ارث پدر از ادم طلب دارن چ ادمای مزخرفی هستن بخدا

عزیزم چقد حساسی ...بیخیال بابا...من تو محیط کارم روزی صدتا ازاین اتفاقا و حرفا میشنوم..باید عادت کنی

نه حساس نیستم فقط عادت ندارم از هر ننه قمری توهین بشنوم حوصلم از همچین ادمای مزخرفی سرمیره منم سرکارم هزار تا ازاین جور ادما دیدم ونفرتم از ادما بیشتر شده