2777
2789
عنوان

ب نظرتون ps5 واسه بچه بَده؟!

388 بازدید | 21 پست

۸ ساله

ب داداشم گفتم میخرم، خودش میخواست کلا

اما گفتم ک فعلا ن 

الان واقعا دلم نمیخواد اتفاق دیگ ای بیوفته وابستگی بیاره یا حالا هرچی 

تنبلم شده توی درس...

من کلا جدیم خودشم میترسه از دعواهام کلا میتونم ‌کنترلش کنم اما خب میگم کلا بدتر نشه...

الانم بی قراری داره کلا استرس داره حالت افسردگی، میگم شاید ‌چیزی ک دوست داره بتونه بهترش کنه...

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
برای بچه هشت ساله بنظرم پیچیدست.

بلده بابا میگم خودش داشته باشه خوبه یا بد

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه استرس اتفاقا ناشی از بازی های کامپیوتر هیجانی است 

منم پسرم ۸سالشه میخواد نمی‌گیرم و قانعش کردم

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
نه استرس اتفاقا ناشی از بازی های کامپیوتر هیجانی است  منم پسرم ۸سالشه میخواد نمی‌گیرم و قانعش ...

چرا نمیگیرید؟!

استرس ک میگم استرس داره داداشم کلا بی قراری داره میگم شاید با بازی یکم خوب بشه

از طرفیم خودش ‌گفته ک میخوام

اما کنترل میشه بهش بگم بازی ‌نکن بازی‌ نمیکنه

شاید حالش خوب بشه اما مطمئن باش درسش خوب نمیشه چون تا یک ماه براش تازگی داره.مگر اینکه شرطیش کنی

درس اهمیتی نداره

کنترلش میکنم اما درسش حالا دو ماه نمره پایین بگیره...

ب جای این چیزا سعی کن حال روحییو بهتر کنی تفریحای خوب براش ایجاد کنید ببریدش پارک بازی کنه یا کلاسا ...

دختر نیست که با این چیزا حال کنه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
X Boxواسه دخترام گرفتک بنظرم خیلیم خوبه😂

عجبا🙄😅💕

ب جای این چیزا سعی کن حال روحییو بهتر کنی تفریحای خوب براش ایجاد کنید ببریدش پارک بازی کنه یا کلاسا ...

اینارو ک داریم 

یعنی اگه‌ کنترل بشه ام افسردگی میاره؟

چجوری خب

چرا نمیگیرید؟! استرس ک میگم استرس داره داداشم کلا بی قراری داره میگم شاید با بازی یکم خوب بشه از ط ...

چون یه دیکته که امروز۲۰شد و فرداش سه تا غلط داشت 

بردمش دکتر 

گفت استرس دا ره،گفتم فقط تو گوشیش بازی هیجانی کرد شب دیکته 

گفت براش استرس آورده 

این مدل بازی ها رو حذف کن

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.