2777
2789
عنوان

ب نظرتون ps5 واسه بچه بَده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 21 پست
درس اهمیتی نداره کنترلش میکنم اما درسش حالا دو ماه نمره پایین بگیره...

طرز فکرتون برام عجیبه با اجازتون تاپیکتون رو ترک میکنم

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
برا ۸ سال زوده

چرا خب

ی وقتا بازی ‌میکنه اما خیلی کم بریم مسافرت معمولا با ما بازی‌ میکنه 

میگه دوست دارم داشته باشم خودم 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون یه دیکته که امروز۲۰شد و فرداش سه تا غلط داشت  بردمش دکتر  گفت استرس دا ره،گفتم فقط ت ...

میدونم اما نمی‌خوام مثلا حسرتش بمونه براش وقتی دوست داره خب داشته باشه

استرس مهمه خیلیم مهمه تفریحم زیاااااد میبرمش

میدونم زیاد قرار نیست استفاده کنه

واسه همین چیزی ک شما میگید میترسم فقط

الان مثلا شاید ماهی ی بار یا چند ماه ی بار حتی بازی کنه دوسشم داره اما وقتی بخره خب بیشتر میشه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
طرز فکرتون برام عجیبه با اجازتون تاپیکتون رو ترک میکنم

خب کجاش عجیبه؟

سر درس سخت نمیگیرم اهمیتی نداره خودم باهاش کار میکنم میدونم تا چ حد تلاش میکنه میدونم تنبلی نمیکنه، دیگ بقیش اهمیتی نداره ی ماه صفر بشه خب برا ماه بعد بیشتر تلاش میکنه 

بازی های کامپیوتری اصلا خوب نیست. یکم فکرکنیم میبینیم واقعا کجاش میخاد کمک کننده باشه برای بچه. علاوه براینکه وابستگی و اعتیادم میاره یجورایی. حالا هی هرروز هم‌میخای کل کل داشته باشی که بهش بدی یا ندی . ندی هم عصبی میشه بدی هم بدتر.

اینارو ک داریم یعنی اگه‌ کنترل بشه ام افسردگی میاره؟چجوری خب

افشردگی نمیاره بلکه باعث سرخوشی میشه چیزی که دانشمندان بهش رسیدن اینه که بازی های ویدیویی باعث آزاد شدن دوپامین زیادی میشه وطرف از حالت افسردگی که داره خارج میشه و حتی به این پی بردن بازی های ویدیویی بر افزایش تمرکز ذهن شخص عملکرد بالایی میزاره