2777
2789

سلام دوستای گلم

من چند روز پیش حوصلم سر رفته بود همین طوری توی گوگل سرچ میزدم و میخوندم 

حالا این بین خاستم درمورد خاصیتای سنگ پا بخونم 😅

بعد توی جستجوها این گزینه اومد بالا که حذف موهای زائد با سنگ پا واینکه آخرش نوشنه بود نی نی سایت

یعنی منظورم اینکه از تایپیکای نی نی سایت بود یه خانمی تایپیک زده بود که نوشنه بود موهای بدنمو با سنگ پا از بین بردم

منم وقتی رفتم حموم امتحان کردم🤦‍♀️😅چشمتون روز بد نبینه خوب بود اینکه یک کوچولو امتحان کردم از حموم که بیرون اومدم پام شروع کرد به سوزش بعد از چند روز اون تیکه از پام پوستش خشک شده و زخم تیکه تیکه شده

حالا این مورد آسیب زیادی به من نرسوند اما ازتون خواهش میکنم هر چیزی رو که میبیند امتحان نکنید🙏

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

🤣🤣😂🤦🏻‍♀️

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات....

چجوری آرزوهامو رها کنم؟شده معضل برام...

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

لعنتا چرا میخندین  

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

من یه عمره از سنگ پا استفاده میکنم ولی نه برای موهای زائد 

برای جاهایی ک زبر شدن مثلا زانو و کف پا و کنار قوزت پا خیلی خوبه 

البته همیشه اول پودر موبر میزنم ک نرم بشه 

خودم خیلی دوست دارم 

من یه عمره از سنگ پا استفاده میکنم ولی نه برای موهای زائد  برای جاهایی ک زبر شدن مثلا زانو و ک ...

منم همیشه برای کف پام استفاده میکنم اما ای بار یه غلطی کردم  

امضات.... چجوری آرزوهامو رها کنم؟شده معضل برام...

بیخیال فقط برای خال نبودن جاشه  

حالا اون یه چی گفت تو چرا باور کردی و انجام دادی

اخه طوری با اب وتاب تعریف کرده بود گفتم نتیجه گرفتع  

بیخیال فقط برای خال نبودن جاشه    

یکی از روشای بدست آوردن رها کردنِ

فک کردم اطلاعات داری راهنماییم کنی

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
یکی از روشای بدست آوردن رها کردنِ فک کردم اطلاعات داری راهنماییم کنی

نه والا متاسفم نتونستم کمکت کنم