2777
2789

قضاوت نکنید پدرم خیلییی بد کرد در حقمون خیلیی...

امروز بعداز مدت ها رفتیم سر خاکش اکثرا اقوام هم بودن...حتی یه قطره اشک هم نتونستم بریزم انگار دلم سنگ شد وقتی عکس رو سنگشو دیدم

من موقع فوتش حلالش کردم ولی ته دلم انگار قهرم باهاش دست خودمم نیست 

چیکار کنم دوست ندارم اینجوری باشم🥺

هنوز یک سالم نشده که‌فوت شده ،شایدم به خاطر اینه که حتی یه خاطره ی خوش هم از بابام ندارم😅😢

ببخش پدرت ب این معنا نیست که بری سر قبرش  و زار زار گریه کنی 

ببخشی یعنی  از  اون حس تنفر و زجرت نسبت ب پدرت کم تر شه  همین 

بیشتر ازاین از خودت توقع نکن 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           
روحش شاد. متاهلی؟ ۳ سال ازش جدا زندگی میکردی؟ چیکارا کرد که اتقدر دلتو شکست؟ چرا فوت کرد؟ چن سالش ...

ایست قلبی...

آره متاهلم ،سه سال پیش پدر و مادرم جدا شدن از هم و دیگه رابطمون قطع شد کلا،

۵۵ سالش بود 

آدمی بود که خانوادشو قربانی رفیقاش کرد 

ایست قلبی... آره متاهلم ،سه سال پیش پدر و مادرم جدا شدن از هم و دیگه رابطمون قطع شد کلا، ۵۵ سالش ب ...

کاملا درکت می کنم عزیزم

حق داشتی

هیچ بچه ای بی دلیل از مادر پدر نمیگذره

چون خودش بیشتر آسیب میبینه تا اونا...

اسی منو شوهرمم با مادرشوهرم چند ساله قطع رابطه ایم بخاطر توهینها و بی احترامی هایی که بهمون کرد

چن وقت یبار زنگ میزنه میگه حلال نمیکنم نمیاین نوه ام رو ببینم و اگر بمیرم چجوری روتون میشه بیاین سر قبرم ازین حرفها. نمیدونم‌چکار کنم از طرفی رفت و امد کنم زندگیم توی خطر میفته از بس اذیتمون میکنه با اخلاقهای سمی و زبون تندش از طرفی عذاب وجدان دارم بمیره. خیلی دوراهی بدیه.

🌱