2777
2789

دخترا ماجرا و .تو تاپیک قبلیام‌ کامل نوشتم لطفا اونجا بخونین بیاین اینجا راهنمایم‌

کنیو

با یه زن بیوه که دوتا هم بچه داره از نامزد منم ۶سال بزرگ تره خیانت کرده

یکساله عقدم .دارمممم‌ زجر میکشم‌ دیگههه😭😭

الان رفتم دیدم پروفایل عاشقونه گذاشتن‌ جیگرمممم اتیش گرفتتت‌ خداااا من فقط ۱۷ سالمه بسههه انقد ظلم

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

طلاق

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکسن hpv بزن خواااهش میکنم شده حلقه دستتو فروختی 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

اشتباه اولت ازدواج در ۱۷ سالگی هست

اشتباه دوم اینه که فکر میکنی باید کاری جز جدا شدن کنی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
طلاق

خیلییی میترسم ار زندگی بعد طلااااق😭😭

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

پرسیدن میخواد واقعا یعنی تو نمیدونی باید طلاق بگیری 

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

تو دوران عقد خیانت کرده ؟ هیچ کاری جز طلاق نمیشه کرد

الان طلاق نگیری دو روز دیگه با سن بالاتر و بچه باید طلاق بگیری

مردی که دوران عقد و اوایل زندگی نمیتونه جلوی هوسشو بگیره بعدا تو دوران سخت متاهلی میخواد چیکار کنه !

عزیزم اولین نفری هستی که اینجا بهش میگم جدا شو. تو گناه داری خیییییلی جووونی. خیلی راه داری. 

زندگی مشترک به اندازه کافی سختی و اذیت داره چه برسه که بخوای با این مشکل ادامه بدی.‌

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
خیلییی میترسم ار زندگی بعد طلااااق😭😭

خیانت جنسی کرده ؟

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉