2777
2789
عنوان

شما هم اینجوری شدین؟؟

20 بازدید | 5 پست

وقتی یه خواستگار به دلتون میشنیه بالاخره و خیلی دلتون میخواد با هم ادامه بدین و اوکی شین، همش ترس از دست دادنشو داشته باشین؟ همش بترسین نکنه الان یهو پیام بده بگه من نمیتونم ادامه بدم!! در حالیکه مشکل خاصی ندارین فقط خیلی دوسش دارین و هسته شدین از مجردی

من با این حس اضطراب مسخره ام چکار کنم؟؟

هر بار پیام میده فلان ساعد بهم پیام بدین همش میترسم نکنه یه مشکلی پیش اومده، بعد که حرف میزنیم میبینم نه همون صحبتای معمولیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی اولیه رو دادیم، اول آشنایی هستیم چند روز پیش خواستکاری رسمیمون بود 

خب طبيعيه 

واقعا به دلت نشسته

اميدوارم تا اخر عمرت كنارش بخترين حس ها و اتفاقات و اشك ها و لبخند ها رو تجربه كنى

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
خب طبيعيه  واقعا به دلت نشسته اميدوارم تا اخر عمرت كنارش بخترين حس ها و اتفاقات و اشك ها و لب ...

مرسی عزیزم🥺❤️ایشالا تو هم هر چی تو زندگیت میخوای بهش برسی و حال دلت خوب باشه