2777
2789

وا

خودت قبلا صداتو ضبط نکردی یادت رفته باشه سروش کنی این برات اومده باشه؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

علائم و سرنخ‌هایی که معرفی می‌کنیم ممکن است دلیلی بر وجود شنود در تلفن همراه باشد:

1. صداهای ضعیف، نویزهای پی در پی و خش‌هایی که می‌تواند شما را آزارده خاطر کند یکی از علائم شنود تلفن همراه است.
  2. گاهی اوقات صدای زمزمه‌هایی از صحبت، حین مکالمه به گوش‌تان می‌خورد که نشانه‌ای از استراق سمع یا شنود است.
  3. گرما غیرعادی باتری در حین مکالمه نشانه‌ای از حضور برنامه شنود در پس‌زمینه موبایل است. البته توجه کنید داغی باتری ناشی از عمر بالای گوشی یا خرابی باتری نباشد.
  4. اگر باتری تلفن همراه با وجود نو بودن و استفاده محدود از تلفن همراه در تایم کوتاهی خالی می‌شود، نشانه‌ای از باز بودن برنامه شنود در پیش زمینه موبایل است.
  5. اگر هنگام خاموش کردن موبایل با تاخیر زیادی روبه‌رو شدید و نورزمینه گوشی تا مدتی روشن ماند، نشانه‌ای از شنود موبایل خواهد بود. اما دقت کنید این مسئله ناشی از مشکلات دیگر موبایل نباشد. فرض ما بر این است موبایل هیچ مشکلی نداشته باشد.

روشن شدن یا خاموش شدن ناگهانی تلفن همراه، نصب یا حذف شدن اپلیکیشن به صورت خودکار، ممکن است دلیلی بر کنترل تلفن همراه شما توسط شخص دیگری باشد.

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینترنت سرچ کن کد لغو شنود