2777
2789
عنوان

دیشب با خانواده شوهرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه طرف میگی عروسی نمیخوام از یه طرف میگی‌مراسم میخوای؟شما برا خودت عروسی بگیر و به عنوان عروسشون تو‌جشنی که اونا برا پسرشون میگیرن باید حاضر بشید لازم نیست تو اون جشن اقوام خودتون را دعوت کنید ...بذار اقوام‌خودشون باشن به شیوه ی خودشون و شما تو‌جشنشون عروس هستی همین

اللهم صل علی محمد وآل محمد

شوهرت مثل خودت فکر میکنه؟یا مثل خانوادشه؟چون گفتی دوست بودیم.انکار آقات خیلی مذهبی نیس...پوشش خودت چطوریه؟وقتی سر ی مراسم عروسی اختلاف دارین.فقط بدون این شروعشه.....باید چندین سال این اختلافات تحمل کنی...ضربه ببینی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
از یه طرف میگی عروسی نمیخوام از یه طرف میگی‌مراسم میخوای؟شما برا خودت عروسی بگیر و به عنوان عروسشون ...

خب اونا ک میخان عروسیو بگیرن چرا نمیزارن ما اهنگ پخش کنیم؟ برقصیم میگن تومردا میخاییم مداح بیاریم اخه ینی چی😔

بظرتون زشته ب مادرشوهرم پیام بدم؟

ببین اگ حتی یک درصد فک میکنی همسرت مطابق نظر مادرشه،نمیتونه مقابلش بایسته،اصلن اصلن دیگ مسئله کش نده،چون فقط فقط خودتو ازبین میبری در مقابل خانواده همسرت و الخصوص همسرت

پس با زبان همسرت پیش برو،اگ میتونی همسرتو راضی کن،اگ راضی نمیشه ادامه نده

دوتا مجلس رفتم،خواننده اش خانوم بود،مجلس سرررد افتصاح بعد فهمیدم چون دامادها نظامی بودن،مجبور بودن، ...

ولی برعکس من چندتا جشن رفتم مولودی بود.خواننده خانم.دوتا دف زن دختر....اینقدر گرم بود جشنشون.بهمون خوش گذشت.ک خودم تعجب کردم...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
خب اونا ک میخان عروسیو بگیرن چرا نمیزارن ما اهنگ پخش کنیم؟ برقصیم میگن تومردا میخاییم مداح بیاریم اخ ...

خب رسم و رسوم اونا اینجوره از نظر اونا هم عروسی مورد نظر شما مشکل داره من خیلی اطرافم دیدم داماد جدا عروسی گرفته عروس هم جدا اختلاف عقیده است نمیشه که عقاید را تحمیل کرد 

اللهم صل علی محمد وآل محمد
همسرم میگه هرچی توبگی تهش عروسی نمیگیریم

بنظرم فرمالیته برو

لباس،آرایشگاه،آتلیه،باغ،شامم فقط دوتا خانواده همین

اما هرکدوم بهترینشو برو👌

هم لباس پوشیدی،هم جوری نباشه ک همون شب اول عروسی بخاطر مولودی ازشون دلخور بشی و تو دلت بمونه،،با دل خوش و شادی دوتا خانواده ها برید سر خونه خودتون بهتره

ولی برعکس من چندتا جشن رفتم مولودی بود.خواننده خانم.دوتا دف زن دختر....اینقدر گرم بود جشنشون.بهمون خ ...

من خودم نرفتم ولی دوستم جای عروسی مولودی گرفت بقیه دوستامونو دعوت کرده بود رفته بودن میگفتن خیلی خندیدیم و خوش گذشت😂

اتفاقا عروسی های معمول  الان که مثل نمایش از قبل برنامه ریزی شده هست هر قسمتش بیشتر سرده و آدم حس میکنه تئاتر دعوت شده

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

همسرم میگه هرچی توبگی تهش عروسی نمیگیریم

اسی تفاهم ینی توانایی درک و تحمل تفاوت های همدیگه

شما نمیتونی خانواده همسرتون طرد کنی صرفا به خاطر اختلاف عقیده

حالا این یه مورد عروسی فردا بقیه چیزا رو میخای چیکار کنی نمیشه تمام عمر باهاشون زاویه داشته باشی

بنظرم با شوهرت بشینید تصمیم بگیرید یه کاری کنید که نه سیخ بسوزه نه کباب

اونا عروسی بگیرن سبک خودشون 

شما هم خانوادت اگه نمیگیره فرمالیته و اینا برو درست کن تا یادگاری بمونه 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اسی تفاهم ینی توانایی درک و تحمل تفاوت های همدیگه شما نمیتونی خانواده همسرتون طرد کنی صرفا به خا ...

مشکل اینجاست که من ارزو دارم عروسیم برقصم ارزو هر دختریه ولی اینا دارن ی کاری میکنن ب ارزوم نرسم😓