سلام خانوما من پارچه گرفتم دادم خیاط برام لباس بدوزه مدل لباس هم دادم که عین همون بدوزه بعد این پارچه مناسب اون مدل نبوده منم نمیدونستم ولی خیاط عیناً همون مدل دوخته حالا که تنم میکنم اصلاً تو تن قشنگ واینمیسته چون پارچه آهار داشته و مدل هم یکم چین دار بوده خیلی پف میکنه الان اینو بدم خیاط درست کنه دوباره باید هزینه بدم یا نه
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
به نظرت خیاط وقتی پارچه رو دید نباید راهنماییم میکرد؟
به نظرت خیاط وقتی پارچه رو دید نباید راهنماییم میکرد؟
خر بوده مثل حیاط لباس من خرابش کرد میگه پارچش کم بوده میگم خب میگفتی نگه برینی توش
چی بگم والا