2777
2789
عنوان

چرا بچهای جاریم اینجورین؟

35 بازدید | 11 پست

یچیزی ذهنمو درگیر کرده چرا یه مادر بچهاشو از خانواده شوهر متنفر میکنه حتی بدترین ضربه هاروهم اگر ب مادر زده باشن بازم خوب نیست بچهارو باکینه و نفرت بزرگ کرد من هیچ مشکلی با جاریم ندارم ولی بچهاش از پسرم متنفرن با رفتار و حرفاشون معلوم شد خواهرای شوهرمم گفتن 

من احتیاجی ب محبت اونا نسبت ب بچم ندارم ولی برام جای سواله ک چرا واقعا اینطوری ان🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مادری گ بچه رو درگیر مسائل خانوادگی می‌کنه ظلم در حق بچه ها می‌کنه بچه معصوم تر از این حرفاست ک ذهنشو با چرندیات و نفرت پر کرد اونم خانواده پدری ک اول و آخر هر چی بشه وصله به اونا

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

خانواده شوهر فامیل نمیشن.دلسوز آدم نیستن هیچوقت. بچه ها هم بزرگ میشن و این موضوعات رو متوجه میشن

مامان من هیچوقت مارو از خانواده بابامون متنفر نکرد ولی خودمون بزرگ شدیم کاراشونو دیدیم و ازشون بدمون اومد

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا مادری گ بچه رو درگیر مسائل خانوادگی می‌کنه ظلم در حق بچه ها می‌کنه بچه معصوم تر از این حرفاست ک ...

اره واقعا خواهرای شوهرم خانمای محترمی‌ن ولی جاریم ارتباطشو قطع کرده مگه خونه مادرشوهر همدیگرو ببینیم

خانواده شوهر فامیل نمیشن.دلسوز آدم نیستن هیچوقت. بچه ها هم بزرگ میشن و این موضوعات رو متوجه میشن ما ...

بهترین کار اینه بچها قاطی این مسائل نشن بقول شما اگر بد هم باشن خودشون متوجه میشن یروزی