2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه هاشونو کتک میزنن

212 بازدید | 12 پست

شوهرتون هیچی نمیگن یعنی؟؟ 

شوهر من که کلی غر میزنه اگه همچین چیزی پیش بیاد 😐💪

میگه تو به این بچه احترام نزاری بقیه هم احترام نمیزارن 

واقعا اگه من بخوامم جرئت نمیکنم بزنمش😂🤝

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا دست روش بلند نمیکنم ...!

رو چ حسابی به ضعیف تر از خودتون ظلم میکنین تازه مادرم هستین

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بجز اون احترام کتک فقط درد جسمی نداره آسیب روحی هم داره

این به عنوان بچه‌ای میگم که کتک خورده و الان تقریبا از پدرش متنفره در عین‌حال دوسش داره

الان شاید فقط آسیب جسمی باشه بعد تصور کن از همکلاسیش بشنوه تاحالا کتک نخورده بعد ببینه همه بچه‌ها از پدر و مادرشون کتک نمیخورن

فکر میکنی چقدر ممکنه روانش بهم بریزه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من ی دعواش میکنم بعدا میرم از دلش درمیارم چ راحت از کتک حرف میزنی😔😔😔

منم نگفتم همیشه شلاق به دستم 

از اخلاق شوهرم گفتم که این مامانایی که دست بزن دارن کاش یه شوهر مثل شوهر من داشتن 

الان ی عده: گاهی لازمه

سن بچشون: یکسال 

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
الان ی عده: گاهی لازمه سن بچشون: یکسال 

😂😂😂

آخه بچه که زدن نداره 

البته دختر من گاهی یکی محکم میزنه تو گوشم خیلی ناراحت میشم و دعواش میکنم 

یه جوری هرهر میخنده که اصلا نمیتونم دیگه عصبانی باشم دو سالشه 😐😅

😂😂😂 آخه بچه که زدن نداره  البته دختر من گاهی یکی محکم میزنه تو گوشم خیلی ناراحت میشم و دعو ...

گوگولیییی😂

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP