2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط بالا اومدنش سختتره شرایطی که برای رسیدن به درامد گذاشته هم سخته

ما همینجوری ۷۰ تا سابسکرایبر گرفتیم ولی خیلی کمه شنیدم میگن باید حداقل ۱۰۰۰ تا باشه

با یکی از دوستام چنل میکس و ادیت داریم ولی روند پیشرفتش خیلی کنده فقط۷۱ سابسکرایبر داریم اونم به بدب ...

اره خیلی سخته . 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
ما همینجوری ۷۰ تا سابسکرایبر گرفتیم ولی خیلی کمه شنیدم میگن باید حداقل ۱۰۰۰ تا باشه

اره حداقل ۱۰۰۰تا

و ویدیوهاتون توی ۱۲ ماه بالای ۴ هزار ساعت پخش داشته باشه

و یه سری شرایط دیگه

عزیزدلم یوتیوبر شدن فقط به این نیست که بری فیلم بزاری و یوتیوب بگه افرین شماره کارت بده برات پول بریزم

شما اموزش دیدی که میخای شروع کنی؟

ببین من خودم اللن دو هفته س شروع کردم به اموزش دیدن یوتیوب از استادم مطمعنم 

تو همین دو جلسه که باهاش کلاس داشتم فهمیدم اصلا اون چیزی که فکر میکردم نیست کلی تنظیمات داره که باید اعمال کنی نکه اصلا کانالت مانیتایز نمیشه 

کلی قانون و اصول داره 

ببین استادم خودش 6ساله داره یوتیوب کار میکنه و من چند ماهی میشه میشناسمش

اولین کسی هستن در ایران که کلاس یوتیوب رو انلاین برگزار میکنن 

اگه میخای میتونم بهت معرفیش کنم باهاش کلاس برداری و یوتیوب رو شروع کنی