2821
2789

سلام بچه ها من متولد مرداد ۸۱ ام امسال شدم ۲۱ ساله آرزومه یه کاره ای بشم شبی نبوده آروم بخوابم همش میگم خاک تو سر بی عرضه ام هیچ نشدم همه چی دارم کتاب و فلان ولی نمدونم چرا نا امیدم و اینکه تو عقدم 

دیپلم تجربی ام دارم اما میخام کنکور انسانی بدم و مجدد باید دیپلم بگیرم کسی با این شرایط من اینجا هست یکم راهنماییم کنه سر در گمی 

از درسا انسانی هیچی تاحالا ن دیدم ن شنیدم میتونم بدون معلم یاد بگیرمشون؟

فقط یه امسال فرصت دارم😔دو ماهش ک گذشت و رفت

آرزومهه یعنی میشه برسم بهش

میگم گوشیمو جمع کنم باز فیلم آموزشی میبینم میگم از کجا ببینم اصلا نمیفهمم با ۲۱ سال سن کار بچه رو میکنم متاسفم برا خودم😪😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط سال اول کنکور دادم دیگ ول کردم درسو چقدر احمق بودم الان سرم خورده به سنگ😔

شمنو بگو هرسال کنکور میدم نمیخونم 

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
همون تجربی بدی راحت تری که

نه از اونا ک اصلا چیزی حالیم نیست 

باز انسانی رو بهتر میتونم کنار بیام عربی و فارسی خوبه اقتصادم پارسال خوندم با جامعه و روانشناسیم و تاریخ جغرافیام یه طوری حفظی آن میتونم کنار بیام

فقط کلش انگیزه بیاد سراغم بتونم بخونم کااااش

نه از اونا ک اصلا چیزی حالیم نیست  باز انسانی رو بهتر میتونم کنار بیام عربی و فارسی خوبه اقتصا ...

انگیزه هیچوقت نمیاد پاشو خودتو یه تکونی بده منم مثل خر تو گل گیر کردم. البته ببخشید انقد بی ادبانه گفتم دست خودم نیست اعصابم خورده 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792