2777
2789
عنوان

سوتی پیش پسرا

18 بازدید | 11 پست

بیاین از سوتی ای که پیش پسرا دادین تعریف کنین بخندیم😂

خودم ی بار رفته بودم بیرون میخاستم برم‌ داخل مغازه سرم تو گوشی بود حواسم نبود که در بستس با کله رفتم خوردم به شیشه کراشمم اونجا بودد وای خیلی ضایع شدممم خدااا😭 دیگ از اون روز به بعد اصلا نمیرم تو اون مغازه

ل وا ط کرده پسر خالم چند بار حتی دیده شده 

خودش و داداشم هر روز در حال چت کردنن داخل روستا هم خونه دارن آخر هفته دوتایی میرن 

هر دوتاشون۱۸سالشونه بنظرتون چکارکنیم

پسر خالم انگار بچه بازه 

ما چکارکنیم؟جای نگرانی هست

ل وا ط کرده پسر خالم چند بار حتی دیده شده  خودش و داداشم هر روز در حال چت کردنن داخل روستا هم ...

🙄🙄🤔

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=316971398]ل وا ط کرده پسر خالم چند بار حتی دیده شده  خودش و داداشم هر روز در حال چت کردنن داخل روستا هم ...[/QUOT

کسی که بایدکاری انجام بده پدرمادرتن که توتاپیکت گفتی براشون مهم نیس دیگه ملت چی بگن

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰