2777
2789

الان شاغلین اگربله کجاشاغلین 

چه رشته ای بودن و درآمدتون چقدره 

اگر شاغل نیستین چرا؟

در کل از رشته ای که خوندین راضی هستین؟

⛔🤝شما با پاسخ به این سوالا میتونین کمکم کنین.

|😐Pooker Andar Pooker😐|

جواب دادن منو لایک کن 

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا

من دانشگاه تئاتر خوندم

الان کافه رستوران دارم 😅

البته یه استودیو هم دارم برای کارای خودم

راضیم خداروشکر

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طراحی دوخت خوندم تو هنرستان 

بله شاغلم مزون دارم از ۱۶ ۱۷ تومن شروع میشه به بالا 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

هیچی بیکار رشتم انسانی تاریخ خوندم

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

هنرستان بودم 

پروژه ای کار میکنم جایی تدریس میکم 

دارم واسه ازمون استخدامی میخونم 

بله راضیم اگر برگردم عقب همین راهو انتخاب میکنم

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

من دانشگاه تئاتر خوندم الان کافه رستوران دارم 😅 البته یه استودیو هم دارم برای کارای خودم راضیم خ ...

چجوری استویو داری چکار میکنی توش دقیقا؟

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

انسانی خوندم شاغل نیستم

برگردم عقب باز انسانی میرم ولی منتها سال کنکور با وجود درس عالی کم کاری کردم...

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
من دانشگاه تئاتر خوندم الان کافه رستوران دارم 😅 البته یه استودیو هم دارم برای کارای خودم راضیم خ ...

خیلیم عالی موفق باشی

ولی خب رستوران مگه سرمایه نمیخواست؟ 

|😐Pooker Andar Pooker😐|

اگر رشته‌تون رو برحشب درآمدش میخواید انتخاب کنید سمت هنر نرید چون بازار کار نداره به طور کل

حتا بازیگرای معروف هم اونقدر که همه فکر میکنن پول ندارن.

ولی توی رشته‌ی انسانی میتونید حقوق بخونید که درآمد خیلی خوبی داره در آینده برانون.

تجربی هم فقط رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی از نظر درآمد خوبن که اونم یه عمر طول نیکشه تا به درآمد خوبی برسن.

ازین نظر رشته‌های مهندسی بهتره

چون شما با یه لیسانس صنایع میتونید توو یه شرکت استخدام بشید و پول در بیارید

من یه دوستی دارم الان امسال چهارمین سال کارمندیشه با همین رشته و ۲۰ تومن حقوق میگیره در ماه و راضی هم هست فعلا ولی خب کلا با برای دیگران کار کردن نمیشه پولدار شد

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر