2777
2789
عنوان

کدوم از این خواستگار ها رو انتخاب میکردین؟؟❌

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 75 پست
شما خانما ک در قید هر دو تا شین کلن درارو خورد کردید

باور کن قیافه واسه خانم ها ۱۰ درصد اهمیت داره واسه بعضی ها که اصلا مهم نیست

خودم به شخصه شخصیت و رفتار مرد واسم مهمه تا قیافش دوستامم اکثرا همینن

و البته با بقیه خانما کار ندارم ولی به شخصه اصلا در قید مادیات نیستم اصلا غرور من این اجازه رو نمیده که اولا خودمو به پول بفروشم دوما بخواد سطحم از همسرم پایین تر باشه بیشترین چیزی که بهش اهمیت میدم اینه که تفکرات اون مرد چیه و آیا مسئولیت پذیر هست یا نه اخلاقش چجوریه 

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم قیافه ۱۰ درصد مهمه اما خب تحصیلات و شغل خیلی

منم همینطور

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
ببین درس خوندن و شغل یه دخترو به کجا میرسونه افرین اسی بهت افتخار میکنم

والا من دیدم طرف پزشک استاد دانشگاس یا رئیس جایی ولی خواستگار خوب نداره یا همش طعنه خانوادشو میزنن

اینا همش شانسیه ب نظرم دو تا از دوستام با مدرک دیپلم با یه تاجر و یک وکیل ازدواج کردن 

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

برای من قیافه ۹۰ درصد الویت دارع 

عجب

همچین دختری تا حالا ندیده بودم 

اکثرا اون وایبی  که از شخصیت پسره میگیرن براشون مهمه

والا من دیدم طرف پزشک استاد دانشگاس یا رئیس جایی ولی خواستگار خوب نداره یا همش طعنه خانوادشو میزنن ...

شخصیت و اهمیت یه زن به این نیست که کی میره خواستگاریش چون زن واسه ازدواج آفریده نشده واسه پیشرفت آفریده شده

پس مهم اینه که خودش کیه و چه شخصیتی داره نه اینکه کی میره خواستگاریش 

شخصیت و اهمیت یه زن به این نیست که کی میره خواستگاریش چون زن واسه ازدواج آفریده نشده واسه پیشرفت آفر ...

این جمله های زیبایی که گفتید رو همه ما میدونیم

بحث خواستگار بود دوست عزیز 

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

عجب همچین دختری تا حالا ندیده بودم  اکثرا اون وایبی  که از شخصیت پسره میگیرن براشون مهمه

نه فقط من تمام دوستان و اقوام من شرط اولشون قیافه هست چون اولین چیزیه که به چشم همه میاد و باعث حسرت بقیه زنا میشه که خدا بده شانس چقدر شوهرش خوشگله 

کسی تو نگاه اول نمیتونه شخصیت طرف رو بسنجه همه اول قیافه و هیکل رو میبینن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

نه فقط من تمام دوستان و اقوام من شرط اولشون قیافه هست چون اولین چیزیه که به چشم همه میاد و باعث حسرت ...

ببین اخلاق رو نمیشه تو نگاه اول سنجید ولی میشه یه نمای کلی از شخصیتش پیدا کرد 

بالاخره اینجوری نیست که طرف تو خیابون از کنارت رد شده باشه دوتا کلمه صحبت کرده جلوت همون استایل و نحوه لباس پوشیدن و نحوه نگاه کردن یه نمای کلی از شخصیت طرف بهت میده

منظور از شخصیت این نیست که طرف آدم خوبیه یا آدم بدیه منظور اینه که چه فرهنگی داره(فرهنگ ها میتونن هردو خوب باشن ولی از زمین تا آسمان متفاوت)

مثلا مردی که موهاش بلنده خب دلیل نمیشه آدم خوش اخلاقه یا بد اخلاق یا خوب وبد بودن ذاتش و وفاداری اش مشخص نیست ولی خب من به شخصه خوشم نمیاد مردی موهاش بلند باشه حالا ولو خوشتیپ ترین آدم باشه و بهترین اخلاق از این تیپ شخصیتی خوشم نمیاد ولی ممکنه یه خانم دیگه دوست داشته باشه 

نه واقعیت خانمای اطراف من این شکلی نیستن بیشتر آقایون دنبال قیافه هستن