چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
من این تایپیک را زدم صرفا جهت پیشنهاد.تو این یایت دیدم اکثرا میان میگن دعا کن کارواسه شوهرم پیدا بشه دعا کنید وضعمون خوب بشه.ماهمه به دعا اعتقاد داریم ولی فقط به دعا نیست یه تکونی به خودتون بدین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من معلم هستم.تو تایپیک قبلی هم گفتم چندتا خانم هستن سبزی خوردن پاک کرده و بسته بندی میارن مدرسه لوبیا و هویج نگینی شده.سفارش سبزی خورشی و سوپی میگیرن فروششون هم خوبه.این کارسرمایه زیادی نمیخواد.از صبح راه میفتن مدرسه ما و چندتا مدرسه دیگه میرن ما حدود ۵مدرسه تو یه خیابون هستیم
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
مادر یکی از دانش اموزا کیک خونگی درست میکنه بسته بندی میفروشه به بوفه مدرسه.مثلا به بوفه میده۱۰تومن بعد تو بوفه میفروشن۱۲.یا یه خانمی لباس زیر میاره مدرسه
من معلم هستم.تو تایپیک قبلی هم گفتم چندتا خانم هستن سبزی خوردن پاک کرده و بسته بندی میارن مدرسه لوبی ...
یچیزی بگم
گار هست ولی دیگه ادم باهمت نیست خیلی کم
همه یه کار اسون با درامد بالا میخاد
تو شغل خودم اینقدددددددددددددددددر دیدم
خواهرم پرستاره ایشون میگفت تو بیمارستان هم میارن پرستارها هم زیاد میخرن.هربیمارستان حداقل۱۰تا بخش داره هربخشی تو هرشیفت۴تا پرستار.یا ادارات دیگه هم میرن
یه خانم بود دوتا بچه داشت کمک خواست تا جایی تونستیم بهش کمک کردیم بعد بهش گفتم این موقت هست باید یه کاری پیدا کنی گفت بدنم درد میکنه فهمیدم عادت کرده به تنبلی.به خدا من اگر بچه هام نیاز داشتن تکه تکه هم میشدم کار میکردم.کارها با درامد کم هست ولی مردم تنبل شدن
آخه خب شما حساب کن ، من متاهلم ، دانشجو ام هستم ، صبح تا ظهر یا ظهر تا غروب دانشگاهم ، دیگه وقتی واسه سبزی پاک کردن ندارم ، از طرفی مقاله تو فامیل دیگه ابرو برا آدم نمیمونه بفهمن آدم از این کارا میکنه ، آدم یه کار مجازی میخواد که کمم درآمد داشت اشکال نداره ، البته اونم تا میگی صد تا از این زیر مجموعه های شرکت های لوازم آرایشی بهداشتی پیدا میشن