2777
2789
عنوان

تفسیر بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 94 پست
گریه زاری چی بیخیال،باردار میشی اصلا نگران نباش وقتی که افتادی رو تهوع و حال خرابی میگی چه دیوونه ...

میگم من از همین شک دارم.اخه اصلا حال خرابی و سینه درد ندارم

فقط خیلی خوابالو شدم و دوطرف زیر نافم تیر میکشن 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۲۹ هفته هستم نمیدونستم باردارم دکتر واسه ریزش موی شدیدم واسم نوشت میزدم بنظرم یخورده صبر ...

باشه عزیزم .حالا نمیزنم پس 

منم برا ریزش مو میزدم خوب بود 

الان چند هفته هست نزدم

دیشب خریدم 

گفتم بزنم 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
حال خرابی هفته ۶ و ۷ میاد ن الان

🥲🥲🥲🥲🥲جدی نمیدونستم .

وای من با ۳۰ سال سن استرس دارم الان

دست و پام یخ کرده 

موندم چجور تا فردا صبر کنم 

میگم من از همین شک دارم.اخه اصلا حال خرابی و سینه درد ندارم فقط خیلی خوابالو شدم و دوطرف زیر نافم ت ...

عزبزم من مهم ترین تفاوتم با دفعه های قبل از بارداری همین تیر کشیدن دور نافم بود.من الان ۸ هفته هستم.انشالله شما هم بارداری

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
باشه عزیزم .حالا نمیزنم پس  منم برا ریزش مو میزدم خوب بود  الان چند هفته هست نزدم دیشب ...

والا من بخاطر فوت بچه م

دیگه مویی روی سرم نمونده بود

هرچی هم آمپول و اینا زدم فایده نداشت

تا به لطف خدا باردار شدم فورا ریزشم قطع شد😊

آخر همان شد که نباید میشد...
🥲🥲🥲🥲🥲جدی نمیدونستم . وای من با ۳۰ سال سن استرس دارم الان دست و پام یخ کرده  موندم چجور ...

انقد دهن ادم سرویس میشه یعنی میگی خدایا دیگه توبه

همین اولی و اخری🤣

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

عزبزم من مهم ترین تفاوتم با دفعه های قبل از بارداری همین تیر کشیدن دور نافم بود.من الان ۸ هفته هستم. ...

ان شا الله منم باردار باشم .دوتا خط که سریع افتاد .فقط رو به روی سی و تی نبود .که بچه ها میگن مهم نییت اونش

انقد دهن ادم سرویس میشه یعنی میگی خدایا دیگه توبه همین اولی و اخری🤣

خب حالا منا نترسون 

من هم دانشگاه میرم هم سرکار 

مطمینم دهنم سرویسه 

ولی خب دلم نی نی میخوایت

خیلی زیاد 

والا من بخاطر فوت بچه م دیگه مویی روی سرم نمونده بود هرچی هم آمپول و اینا زدم فایده نداشت تا به ل ...

چرا بچتون فوت کرده؟

خیلی ناراحت شدم عزیزم

ای خدا 

خداراهزار مرتبه شکر باردارین 

فدات عزیزم بخاطر خطای پزشکی.

چقدر وقتش بود؟جاش توی بهشت عزیزم 

منم دوتاش و میرم نترس

عه خب خداراشکر 

یه چی بگم حالا بخندی 

اخلاق من به خرداد ماهی ها نمیخوره و همش میگفتم از خرداد خوشم نمیاد 

فکر کنم اگه باردار باشم نی نی بشه خردادی 🤣🤣🤣🤣🤣