2777
2789
عنوان

تفسیر بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 94 پست
حتما پیدات میکنم بتون میگم من الان با این حال خراب و منقلبم نمیدونم چیکار بکنم  گریه دارم اشک ...

مبارکت باشه.عزیزدلم♥

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه.عزیزدلم♥

ممنون .ان شا الله باشه حالا 🤣

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
مال من سر بچه هام همینطور بود.مبارکه عزیزم❤❤

واقعا ؟یعنی سی و تی سر جاشون نبود؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
ممنون .ان شا الله باشه حالا 🤣

هست شک نکن دوتا خط پر رنگ و سریع 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بد بختی جمعه است .به نظرت دلما خوش کنم واقعیه یا کیکه؟

مال من هاله اش محو محو بود 

۴روز مونده باردار بودم

بچه ی من مشخصه بشدت فضوله

مطمئن باش به لطف خدا بارداری عشقم

آخر همان شد که نباید میشد...
برای من ظهر ک از سرکار میومد میگفت پاشو پاشو کارت و بردار برو پنح تا بی بیچک بخر بیار هرچی میگفتم ول ...

الهی .چقدر سخت .واقعا زایمان و بارداری راحت یه نعمته 

من که خودم کلا اهل خرید بی بی چک نیستم و اقدامم کردیم صبر میکردم .زودی بی بی نمیزدم .شوهرمم کلا تو این باغ اا نیست

فقط یکم دل درد بودم هی میگفت نی نی داری 

میگعتم نگو ناراحت میشم

چون دوماهه هر سری نشدم گریه و زاری داشتم 

الهی آروم باش عزیزم چند وقته بچه میخواین؟

از بعد ماه رمضون میخواستم .بعد دیگه گفتم نه تیر و اینا وقت امتحانای دانشگاهمه .تقریبا ۳ ماهه اقدامم

این ماه یه قرصی دکتر داد خوردم ولی خب بازم قرص و دارو داد که بعد پریود و در حین پریود مصرف کنم که دیدم نشدم 

بله عزیزم یه کم بالا پایین بود.شما فقط اینو ملاک قرار بده که دوتا خط قرمز بشه.

وای ای خدا شکرت هول شدم 

مال من هاله اش محو محو بود  ۴روز مونده باردار بودم بچه ی من مشخصه بشدت فضوله مطمئن باش به لط ...

الهی 

چند ماهتونه؟

میگم به نظر تون تو بارداری میسه امپول بیوتین زد یا نه ؟

الهی .چقدر سخت .واقعا زایمان و بارداری راحت یه نعمته  من که خودم کلا اهل خرید بی بی چک نیستم و ...

گریه زاری چی

بیخیال،باردار میشی اصلا نگران نباش

وقتی که افتادی رو تهوع و حال خرابی میگی چه دیوونه بودم خودم و اذیت میکردم😁

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

الهی  چند ماهتونه؟ میگم به نظر تون تو بارداری میسه امپول بیوتین زد یا نه ؟

من الان ۲۹ هفته هستم

نمیدونستم باردارم دکتر واسه ریزش موی شدیدم واسم نوشت

میزدم

بنظرم یخورده صبر کن

به امید خدا باردار بودی از دکترت بپرس😊😊😚😚

آخر همان شد که نباید میشد...