2777
2789

حالا راهکار برا سک.س طولانی هم ک باشه 

حالی به حالی شدی تو با همین دو کلمه ؟؟؟

الله اکبر واقعا

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون سه بار گفتی از قصد نوشته ، وقتی میگه ننوشتم چرا بیخیال نمیشین؟؟؟؟؟ پایینش که نوشته بود سکسکه شو ...

کلا ۲ بار بود که بعد کامنتم دیدم که یهو فوشم داد تاپیک جدیدشم ببین چقد فوش داده

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
پستشو پاک کرد چون تاحالا هیچی فوشی به کسب ندادم 

منم ندیدم بدی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اصلا من بودم تاپیکشون خیلی مودب بودن چندین بارم معذرت خاستن

اما من نمیبینم .ک مودبانه عذرخواهی کردن،،تاپیک بعدیشونم خیلی محترمانه ست ظاهرا

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
میگیم اشتباه کرد ولی چرا منو فوشم داده میتونست توضیح بده اشتباه کردم بهم

به خاطر اینکه شما چند تا کامنت گذاشتی رفتی رو‌اعصابش

چیکار دارین اخه؟ مدال میدن بهتون؟؟؟ الان این کلمه انقدر قبیحه؟ نمیفهممت

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
به خاطر اینکه شما چند تا کامنت گذاشتی رفتی رو‌اعصابش چیکار دارین اخه؟ مدال میدن بهتون؟؟؟ الان این ک ...

۲ بار کلا گزاشتممم ۲ بارر 

باید فوش بده خدایی؟

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
فوش اشتباه تایپیه؟

خب شما با قاطعیت نی نی یار رو تگ کردی و گفتی از قصد نوشته

اون خانم هم زورش گرفته و فحشتون دادع شاید منم اگه بجاش بودم فشاری میشدمو همینجور برخورد میکردم😮‍💨ولی شما بد ب عنوانش قفلی زده بودین

وقتی خواب انقدر خوبه، ببین‌ دیگه مُردن چیه...
اما من نمیبینم .ک مودبانه عذرخواهی کردن،،تاپیک بعدیشونم خیلی محترمانه ست ظاهرا

والا انگار پاک کرده کامنت هاشو چون نوشته بود ک عذر میخام اشتباهی شده و این حرفا نمیدونن والا

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️
واسه بی ادبا بله

بابا بی نوا غلط املائی نوشته بود، الان تعلیق شد خوشحالی باش 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫