2777
2789
عنوان

چه سیاستی دارید ک خودتون عاشقشید

| مشاهده متن کامل بحث + 62 بازدید | 55 پست
خوشبحال اطرافیانت منم اینجوری هستم ،.اما خانواده همسرم اینجوری نبودن متاسفانه سواستفاده کردن،بیش از ...

خانواده شوهرم اهل کردستان هستن خودم اهواز . ۲۶ ساله عروسشون هستم تا الان حتی از هم دلگیر نشدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی میکنم خداوندرو منبع عشق و روزی خودم بدونم و حتی یه لیوان آب هم برای رضای خداوند میدم دست کسی و اینطوری از هیچکسی انتظار تشکر ندارم و حالم خوبه و خداوند همه چیز و همه کس منه😍

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اسمشو نمی‌ذارم سیاست..  جوری رفتار میکنم که همه برام احترام خاصی قائل بشن.. روابطمو عالی پیش م ...

میشه بگی چ جوری؟ بنظر من ک اینکار فقط شوهر میتونه انجام بده زیاد دست زن نیس

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
خانواده شوهرم اهل کردستان هستن خودم اهواز . ۲۶ ساله عروسشون هستم تا الان حتی از هم دلگیر نشدیم

خب خانواده همسرتم احتمال زیاد آدم های محترمی هستن،یا با وجدان هستن،یا با فرهنگ هستن هر خانواده ای جنبه احترام خالصانه رو نداره

آفرین چقد عالی ک دلت دریاس

عزیزم چون زیاده خواه هستم اینطوره،بنده های خدا فراموشکار و ناتوان هستن من کارامو واسه خدایی میکنم که میبینه و بهم فراوون پاداش میده😍

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

چطور؟ 

هرچه قدر به خودت ارزش بدی، بقیه ده برابر اون بهت بها میدن و تورو ارزشمند می‌دونن.. 

از خاله زنک بازی بیزارم 

از غیبت متنفرم 

از کسی متوقع نیستم.. اما به وقتش براشون مایه میذارم..

با آدمای درجه دو زندگیم، در عین احترام،زیاد گرم نمی‌گیرم..

به آدما رو نمی‌دم. اجازه دخالت نمی‌دم.. چیزی ناراحتم کنه، توو صورتش بهش میگم که دیگه تکرار نکن این کارو..

بیش از حد توجه نمیکنم 

بیش از حد محبت نمیکنم 

هرچیزی به حد و اندازه... و حتی کمتر از اندازه!

خط قرمزام مشخصه.. بخاطرشون واکنش نشون دادم،و می‌دونن که برای خط قرمزام با کسی شوخی ندارم..

خودتو دست بالا بگیری، بردی..  شک نکن!

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
میشه بگی چ جوری؟ بنظر من ک اینکار فقط شوهر میتونه انجام بده زیاد دست زن نیس

در رابطه با خانواده همسرم نگفتم..

درمورد بقیه روابطم گفتم...  

شوهرم از روز اول جوری بهشون تفهیم کرده که،میذارن رو تخم چشماشون منو..  اولین باری که وارد خونه پدر مادر همسرم شدم.. بعد از اینکه شام خوردیم.. نشسته بودم کنار همسرم.. بهم گفت ستاره، برای خانوادم عزیز هستی، اگر میخوای عزیز بمونی و عزیزتر بشی، مهمون بیا، مهمون برو.. حتی مامان و بابا صداشون نکن.‌بهشون بگو مریم جون،آقا داریوش!!  من تعجب کردم.. گفتم بی احترامیه.. گفت تا حالا هیچی ازت نخواستم، این حرفامو بی چون و چرا قبول کن.. و قبول کردم.. و نتیجه رو دیدم.. یه احترام فوق العاده زیاد به همراه محبت برام داشت..‌‌ حرف شما کاملا منطقیه‌.

منم تجربه کردم.. 

اما خودم درمورد روابطم با افراد غیر خانواده گفتم عزیزدل

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
عزیزم میشه چندتا از حاظر جوای هات و مثال بزنی و بگی، چون مثال زدن باعث میشه آدم یاد بگیره، من سره ...

عزیزم در جواب چه حرفی مثلا؟ 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

من چرا نمیتونم سر ضرب جواب بدم 😂چی میخورین شماها 

به نظرم ی جور عادته😂

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷