2777
2789
عنوان

عمل یا لیزر هموروئید

316 بازدید | 13 پست

خانما کسی هست انجام داده باشه؟کدوم رو واینکه خوب شدید؟بعد عمل چطور بود؟دوران نقاهتتون چقدر طول کشید؟دردش داره منو میکشه ولی از ترس بعد عمل جرات نمیکنم برم

من عمل کردم.درش سه نهایت چهار روزه.اونم بالاخره تمام میشه دیگه.جوریم نیست که نشه تحمل کرد

شما بیرون زدگی بود؟من هم زخمه هم بیرون زدگی عذر میخوام میگن اون دستشویی اول بعد عمل خیلی وحشتناکه مال شما چطوری بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بیرون زدگی بود؟من هم زخمه هم بیرون زدگی عذر میخوام میگن اون دستشویی اول بعد عمل خیلی وحشتناکه ما ...

اره اولین بار خیلی دردناکه.ببین سوزش شدید داره.بعدش زود اروم میشی.

بله منم مثل شما بودم اینقدر وحشتناک بود که هفته ی اخر از درد فقط تبو لرز میکردمو تو رختخواب بودم.عمل کردم راحت شدم.خیلیا میگفتن نکن برمیگرده ولی من چاره ای نداشتم العانم اصلا پشیمون نیستم

اره اولین بار خیلی دردناکه.ببین سوزش شدید داره.بعدش زود اروم میشی. بله منم مثل شما بودم اینقدر وحشت ...

سزشش از اون سوزش ودردی که قبلش عذر میخوام سر دستشویی میکشیدی خیلی بدتر بود؟

سزشش از اون سوزش ودردی که قبلش عذر میخوام سر دستشویی میکشیدی خیلی بدتر بود؟

نه حقیقتش.ببین فرقش اینه که توی قبل عمل چند ساعت سوزش و درد داری.نبض داره بدنت از درد ولی بعد عمل شاید نیم ساعتم طول نمیکشه بعدش بشینی تو اب خوب میشی تا دستشویی بعدی.سه چهار بار اینجوریه بعدش دیگه عادی میشه.

اگه واقعا خیلی ضروریه نترس عمل کن خودتو راحت کن

نه حقیقتش.ببین فرقش اینه که توی قبل عمل چند ساعت سوزش و درد داری.نبض داره بدنت از درد ولی بعد عمل شا ...

از ضروری هم گذشته حس میکنم بی حال میشم هردفعه که میرم دستشویی ولی به خاطر کارم یه چند هفته ای باید صبر کنم موندم چطوری دووم بیارم تا اون موقع

قبل عمل کولونوسکوپی کردین؟

نه.ولی موقع بیهوشی  دکترم بهم گفت دوربین میندازیم داخل بدنت تا ببینم داخل بدنت رگی پیچ نخورده باشه.یه اسم خاصی داشت که یادم رفته

بعد عمل بهم گفت هم شقاق داشتی هم بیرون زدگی هم اونو .گفت رگهای داخلی بعضی اوقات بخاطر فشار پیچ میخوره و خون داخلش جمع میشه و متورم میشه.دردو تبت بخاطر اون بود

از ضروری هم گذشته حس میکنم بی حال میشم هردفعه که میرم دستشویی ولی به خاطر کارم یه چند هفته ای باید ص ...

خدا نصیب کسی نکنه.واقعا دردش قابل تحمل نیست.من روزای اخر سه تا ژلوفنو با هم میخوردم ولی اصلا دیگه اثری نداشت.