2777
2789

حس میکنم نمیتونم با همکارا ارتباط بگیرم احساس غریبی میکنم 

بنظرتون بعد چند وقت اوکی میشم 🥲

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

خیلی زود اوکی میشی

ولی حواست باشه خیلی زود به کسی اعتماد نکنی

حد و مرز برا خودت قرار بده

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه دیگه بهت خوش میگذره بذار برسییی

احساس غریبی میکنم اونا چند ساله همو می‌شناسن خیلی با هم صمیمین

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
احساس غریبی میکنم اونا چند ساله همو می‌شناسن خیلی با هم صمیمین

تو هم صمیمی میشیی
نگران نباش روز اولت بوده تازه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
خیلی زود اوکی میشی ولی حواست باشه خیلی زود به کسی اعتماد نکنی حد و مرز برا خودت قرار بده

اونا همه خیلی خونگرم و صمیمین

من رفتارم چطوری باشه بهتره؟ 

تو هم صمیمی میشیی نگران نباشروز اولت بوده تازه

مرسی عزیزم 💖

اونا همه خیلی خونگرم و صمیمین من رفتارم چطوری باشه بهتره؟ 

معمولی باش

خودت باش

اوایل شروع کارتِ سعی کن تمرکزت رو کار باشه

خودتو به مدیرت نشون بده

که اومدی برای کار نه خوش گذرونی

چون وقتی تو محیط کار با همکارا صمیمی بشی

رسالت اصلی که انجام درست کار هست کمرنگ میشه و این برای مدیر خیلی مهمه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
معمولی باش خودت باش اوایل شروع کارتِ سعی کن تمرکزت رو کار باشه خودتو به مدیرت نشون بده که اومدی ...

چقدر حرفات درست بود👌👌

مرسییی ازت 

من به عنوان یه آدم خیلی خجالتی بعد ۴ ماه اکی شدم😑😑 ولی الان خیلی خوبه خوش میگذره نگران تباش عادت ...

منم خجالتی ام و درونگرا

میترسم اوکی نشم کلا 

اولین تجربه کاریمه🥺

شغلت چیه گلم

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
همه چیز که طلا نمیشه  برو انجام بده حالشو ببر

فداتشم تاپیکو اشتباهی اومدی😂😂

شغلت چیه گلم

اپراتور لیزر