2777
2789

من نامزدم همچی تموم و‌تحصیلات دکتری داره اما به خاطر شرایط کاریش منو باید ببره نزدیک محل کارش کنار پتروشیمی که اونجا یه محیط خیلی کوچیک ‌میشه بهش گفت یه بخش از شنبه اول هفته هم سرکاره تا چهارشنبه 

منم بزرگ شده شهرم و‌حدود یک ساعت ونیم با خانوادام دورم الان سر این قضیه به اختلاف خوردیم میشه کمکم کنید چیکار کنم ؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه چند متره مگه ؟ 

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂

اره خب باید تحمل کنی بری اونجا چون اون رفت و امد کنه براش سخته 

الان پسر عمه ی من نیروی دریاییه خانوادشون شمالن خودشون بندر لنگه هر چند ماه میان اینجا ، حتی دوره نامزدی و ی مدت بعد عروسی خودش تنها اونحا بود و زنش اینحا 

ی فامیل دیگمونم شوهرش نظامیه خانوادش اینجان خودشون بندر عباس

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

تا چند سال اونجا میمونید؟

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
خونه چند متره مگه ؟ 

خونه بزرگه ۱۵۰متری واسم گرفته منظورم اینه من از صبح تا ساعت ۳که برگرده خونه چیکار کنم اونجا هم‌که یه شهر بزرگ نیس که حداقل سرگرم شم

خونه بزرگه ۱۵۰متری واسم گرفته منظورم اینه من از صبح تا ساعت ۳که برگرده خونه چیکار کنم اونجا هم‌که یه ...

خوبکه اگه واقعا د‌وستت داری خوب برو همونجا حقوقش چقدره ؟

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂