2777
2789

خانما شوهرم هر وقت نیاز ب رابطه داشته باشه . طرفم میاد بهم پیام میده .مثلا من خونه خودمون هستم زنگ میزنه میگ امشب دربست بگیر بیا بهت نیاز دارم اصرار می کنه برم،؛ خودش خونه داره آپارتمانی فقط فرش پهن و تلویزیون هست.من هنوز جهازم نبردم  خونه مادرش نمیرم یعنی همشون تو یه ساختمان هستن . شب ها روشو پشت می کنه میخوابه وقتی رفع بشه ولی من بیدارم خوابیده نگاش می کنم دلم مبخواد فقط نیم ساعت تو خواب بغلم کنه ولی نمی کنه فقط یکبار گفتم ک گفت خوابم میاد منم بیخیال شدم گفت ناراحت نشو دلم میخواد راحت بخوابم هر طرف ک دوس دارم. .فورا میخوابه صدای خروپفش هم میشنوم.  یا بخواد بگ بیا مغازه کار کن زنگ میزنه.پیش خودم ناراحت میشم . مردا همه همینجورین؟   

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه نه ولی اکثرا اینجورین 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

تاپیک اصلاح می کنم ‌ برای چی گزارش میزنین . مگ حرفی بدی زدم . ای خدا😔 

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه

من که از خدامه بعد رابطه ول کنه منم برم جدا برا خودم بخوابم...میره رو ممبر سخنرانی....قدر بدونید...من از مشکلات رابطم بگم تا صبح برام گریه میکنی..

دوم اینکه لعنت خدا بر کسی که گزارش بزنه...یعنی چی آخه خودشیرین بازی در میارید...کاربری قبلی منو سر هیچ و پوچ پوکید...فقط خدا لعنت کنه فضولای خونه خراب کن نی نی سایتو