2777
2789

خودم اولین بار ماکارونی پختم نه رنگ داشت نه مزه..

داداشم ازسرکار اومد خورد وگف خوشمزه شده

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کباب تابه ای و عدس پلو 

عالی شده بود داداشم رفت برام کادو خرید :) 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

برنج بود با قیمه

قیمه لپه هاش سفت بود و شور شده بود

برنج هم یادم رفت نمک بزنم و شفته شد

جالب تر اینکه مهمون اومد و همونو خوردن چون کسی خونه نبود و من ب تنهایی این گندو زده بودم😂

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

مرغ شکم پر خیلیم خوشمزه شد همه گفتن عالیه

ای جان نوش جونتون

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
مرغ شکم پر خیلیم خوشمزه شد همه گفتن عالیه

چه غذای سختی رو برا اولین بار درست کردی 

چون قابل چشیدن نیس

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

اولی رو یادم نیست ؛ اونی که یادمه ماهی بود 

انقدر ماهی رو شسته بودم که تمام بافتش از هم باز شد ؛ موقع سرخ کردن هم همش ریش شد😂 هیچی گفتن خییلی خوب شده😂ولی اولی نبود قبلشم کرده بودم یادم نیست

سوپ بود ک تو بچگی یا چوب کبریت و کاغذ برا مامانم ک مریض بود درست کردم بعد اونم چش یسته از خواب بیدار شد ی قاشق خورد تف کرد تو ظرف😂😂

اما جدا ازون بازم اولین بار سوپ درست کردم ک حرف نداشت 

کباب تابه ای و عدس پلو  عالی شده بود داداشم رفت برام کادو خرید :)

ای جان چی خرید واست

خورشت کرفس فردای عروسیمون پختم

زیرشو زیاد کرده بودم هی آبش کشیده میشد هر یه ساعت یه پارچ آب خالی میکردم تو قابلمه🤣 زنگ زدم به مامانم با گریه گفتم چقدر سخته توهم انقدر آب میریختی توش؟🤣

بهم گفت باید از اول کم میکردی 🫠

ولی خوشمزه شده بود