fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 عنوان بیاین بگین قد وزنم چطوره 55 بازدید | 16 پست سلام بچه ها من ۱۷سالمه ۹۰ کیلو بودم الان رسیدم ۷۵قدمم ۱۶۶بازم میخوام وزن کم کنم اما الان در خال حاضر چطوره؟ میشه نظرتون درباره قد و وزنم بگین فقط لطفا بدون هیچ دل شکستن و قلب شکستنی بهم بگین.... بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤 1402/08/18 | 19:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 قدم ۱۵۵ وزنم ۵۵ نظرتون؟ عالی هستی بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
roti_ عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 354 خیلی خوبه عزیزدلم❤فقط یادت نره پروتئین حتما مصرف کنی که یوقتی خدایی نگرده بدنت ضعیف نشهبنظرم نیاز نداری بازم کم کنی
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 چطوری کم میکنی؟ با کالری شماری روزانه ۱۰۰۰تا میخورم بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
herng عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 10714 منم 163 قدمه 69 کیلو وزنم اگر پنج کیلو کم کنم عالیه شما هم بشین هفتاد خیلی خوب میشین فقط چجوری کم کردین
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 ماشالا چه اراده ای بشی 55 یا 60 خوبه قربونت😍اره ولی خب طول میکشه... بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 خیلی خوبه عزیزدلم❤فقط یادت نره پروتئین حتما مصرف کنی که یوقتی خدایی نگرده بدنت ضعیف نشه بنظرم نیاز ... قربون شما😍❤ بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 منم 163 قدمه 69 کیلو وزنم اگر پنج کیلو کم کنم عالیه شما هم بشین هفتاد خیلی خوب میشین فقط چجوری کم کر ... اره راستش هدفم ۷۰ بود ولی الان یک ماهه ول کردم رو همون ۷۵دارم کنترل میکنمبا کالری شماری عزیزم روزانه ۱۰۰۰کالری تا ۱۲۰۰میخوردم بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
۷۵۰۰ عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1067 خوشبحالت من ۸۱کیلوام😔میشه بگی چطور کم کردی؟یکم با حزئیات بگو اگه حوصلشو داری برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 خوشبحالت من ۸۱کیلوام😔میشه بگی چطور کم کردی؟یکم با حزئیات بگو اگه حوصلشو داری چندسالته گلی؟ خیلی باهم فرق نداره که وزنامونببین کار خاصی نکردم هر روز ۱۲۰۰کالری یا ۱۰۰۰تا میخوردم شمام همینکارو کنی حله ورزش هم نمیکردم بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
۷۵۰۰ عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1067 چندسالته گلی؟ خیلی باهم فرق نداره که وزنامون ببین کار خاصی نکردم هر روز ۱۲۰۰کالری یا ۱۰۰۰تا ... ۲۷من اصلا رو خوردنم کنترل ندارمدوسال با ورزش و رژیم خودمو رسوندم به ۷۰توی سه ماه گند زدم به کل زحمتام،الان خیلی بد شدم،همش درحال خوردنم برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️