2777
2789
عنوان

بیاین بگین قد وزنم چطوره

55 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها

من ۱۷سالمه ۹۰ کیلو بودم الان رسیدم ۷۵

قدمم ۱۶۶

بازم میخوام وزن کم کنم اما الان در خال حاضر چطوره؟ 

میشه نظرتون درباره قد و وزنم بگین فقط لطفا بدون هیچ دل شکستن و قلب شکستنی بهم بگین.... 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری کم میکنی؟

با کالری شماری 

روزانه ۱۰۰۰تا میخورم

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
ماشالا چه اراده ای بشی 55 یا 60 خوبه

قربونت😍

اره ولی خب طول میکشه... 

خیلی خوبه عزیزدلم❤فقط یادت نره پروتئین حتما مصرف کنی که یوقتی خدایی نگرده بدنت ضعیف نشه بنظرم نیاز ...

قربون شما😍❤

منم 163 قدمه 69 کیلو وزنم اگر پنج کیلو کم کنم عالیه شما هم بشین هفتاد خیلی خوب میشین فقط چجوری کم کر ...

اره راستش هدفم ۷۰ بود ولی الان یک ماهه ول کردم رو همون ۷۵دارم کنترل میکنم

با کالری شماری عزیزم روزانه ۱۰۰۰کالری تا ۱۲۰۰میخوردم

خوشبحالت  من ۸۱کیلوام😔میشه بگی چطور کم کردی؟یکم با حزئیات بگو اگه حوصلشو داری

چندسالته گلی؟ 

خیلی باهم فرق نداره که وزنامون

ببین کار خاصی نکردم هر روز ۱۲۰۰کالری یا ۱۰۰۰تا میخوردم 

شمام همینکارو کنی حله 

ورزش هم نمیکردم

چندسالته گلی؟  خیلی باهم فرق نداره که وزنامون ببین کار خاصی نکردم هر روز ۱۲۰۰کالری یا ۱۰۰۰تا ...

۲۷

من اصلا رو خوردنم کنترل ندارم

دوسال با ورزش و رژیم خودمو رسوندم به ۷۰

توی سه ماه گند زدم به کل زحمتام،الان خیلی بد شدم،همش درحال خوردنم

برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️