2777
2789
عنوان

امشب خواستگاریمه

127 بازدید | 9 پست

خیلی استرس دارم و نمیدونم باید چطور رفتار کنم 

فقط دلم میخواد هر چه زودتر تموم شه

می‌خوام به پسره بگم که آمادگی ازدواج ندارم 

ولی مادر و خواهرم هی میگن یمدت باهاش حرف بزن، شاید مورد خوبی بود!

هی دوتایی برا زندگی من برنامه ریزی میکنن، هرچقدر بهشون میگم در موردش حرف نزنید اعصابم بهم میریزه اهمیت نمیدن🤦

فردا آزمون دارم به جای اینکه بشینم درسامو مرور کنم کلی تو خونه کار کردم

چندمی؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش کوتاه نیای و بگی اصلا نمیخوای

وقتی کوتاه میای میذاری مجبورت کنن سر هر خواستگار دیگه‌ای هم ممکنه همین ماجرا پیش بیاد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کاش کوتاه نیای و بگی اصلا نمیخوای وقتی کوتاه میای میذاری مجبورت کنن سر هر خواستگار دیگه‌ای هم ممکنه ...

کوتاه نمیام ولی دست بردار نیستند 

خسته شدم از بس برای هر چیزی جنگیدم🤦

پشت کنکوریم

خودت تصمیم بگیر 

بعدا اگه پشیمون شدی اونا گردن نمیگیرن

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
کوتاه نمیام ولی دست بردار نیستند  خسته شدم از بس برای هر چیزی جنگیدم🤦

پالا من رسما دعوا کردم گفتم بیان هم من از اتقام نمیام بیرون تهدید کردم آبروریزی میشه بعد دیگه بابام کوتاه اومد زنگ زد به معرف گفت من نمیخوام کنسل شد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اتفاقا صبح گفتم من نمیام یا میرم خونه دوستم  چه بلوایی به پا شد

تو خونه ما هم دعوای بدی شد ولی من کوتاه نیومدم اونا مجبور شدن قبول کنن

باز بعدش یه مورد دیگه بود ولی دیگه اونقدرا اصرار نکردن