یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
خیلی ان خیــــــــلی.. از بس شنیدم دیگ بی تفاوت شدم..تونایی ک خیلی اذیتم کرد یکی داشتم جدا میشدم مامانم گف کاااااش ب دنیا نمیاوردمت ک ابروم بره من چ گناهی کردم ک دختری مثه تو نصیبم شد💔 بعد ازدواج کردم باز ب اختلاف خوردم پسرمو موقع زایمان طبیعی بودم ندیدم طبق نظر دادگاه بچه مال پدر بود گف بدی باباش شیرندی فشارم رفت رو 22 قشنگ فهمیدم دارم کیکیرم از بس جوش زدم برا بچم دادم باباش ببره واز همین مامانم گف تو مادرنیسی سگ لیاقتش از تو بیشتره نشستی برا توله سگ یکی دیگ گریه میکنی درصورتی ک بچه رو من دنیا اوردم منم سهیمم تو داشتنش😭😭😭 موقع دادگاهم حلسه اخر شوهرم گف ن من ن پسرم حلالت نمیکنیم تو اگ خوب بودی الان خونه شوهر اولت بودی چهل تاشوهرنمیکردی..منم همچین بقراااان از جیر دلم جلو دفتردار دادگاه زدمش ک نتونه تکون بخوره ج مادرمو نمیتونم بدم ولی تورو ک میتونم ادم کنم بچه رو از خونه بابام ک نیاوردم تو خواسی منم بچه بودم جلوگیری نداشتم باردارشدم..الان پسرم 7 سالشه اصلاااا ندیدمش نمیدونم چ شکلیه سیره گرسنه اس..خدا هیشکی رو با بچش امتحان نکنه من ک از مادرم و خانوادم اصلا راضی نیسم چون هردوتا ازدواجمو ماثانم ب زور شوهرم داد یکی 12سالم بود دومی 19سالم
آنکه را خوبی کنیم هااااری نگیرد آرزوست👍 خسته از این زندان ک نامش زندگیست پس قشنگی های دنیال مال کیست💔فروردینی ام سلطان تمام ماه ها سرسبزترین تمام فصل ها🌼طوری باهم رفتارکنیم ک همدیگرو درک کنیم ن در کنیم.. خوب دیگه خیلی پند و اندرز کردم دیگر کافیست🙃اهان راستی یه صلوااااتم برفس تا چشم حسود و بدخواهام دربیاد.. فلستادی؟؟ ممنان قلبونت بشوم من هی😂