2777
2789
عنوان

چرا آدم هر چی بزرگتر میشه ...

40 بازدید | 16 پست

دوست داره بیشتر از حقش دفاع کنه من توی دوران راهنمایی کسی چیزی می‌گفت با اینکه بدم میومد اما جوابش رو نمی‌دادم اما الان که دبیرستانی‌ام وقتی کسی چیزی میگه و حرف نابجایی می‌زنه نمی‌تونم جلوی خودم رو بگیرم و جواب حرفش رو ندم  واقعاً برخی از افراد خیلی بی‌شعورن و حرفای بی ربط میزنن هر چی میگذره بیشتر دلم میخواد که از حقم دفاع کنم 

شما اینجوری بودید یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم این جوری بودم تو دوران مدرسه هر کی بهم تیکه مینداخت یا با کنایه هاش ناراحتم میکرد سکوت میکردم ولی خب من گذاشتم پای صبر بیش از حدم ک الان دیگ تموم شده و همون ادمی ک سالها در مقابلش سکوت کردم اگ کوچک ترین حرفی بهم بزنه همونجا با حرفام پودرش میکنم😐

دقیقا منم این جوری بودم تو دوران مدرسه هر کی بهم تیکه مینداخت یا با کنایه هاش ناراحتم میکرد سکوت میک ...

و اون صبر بیش از حدم باعث شده الان از قطع ارتباط با اون ادما هیچ ترسی نداشته باشم من جوابشونو میدم حتی اگ بعدش به کل ارتباطمون قطع بشه

بله من خودم مادرم ازبچگی میگف هرکی هرچی گف جواب نده نزارکسی ازت برنجه واینطوری شدک تاچن سال پیش دقم میدادن باحرفاشون الان حرفشون توهین یانابحق باشه 10تاجواب میدم جاش وقشنگ لال میشن همه میگن ب قیافت نمیاداماخیلی سرزبون داری

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

چون اعتماد بنفسش بیشتر میشه

واقعا بعضی وقتا بچه ها ی حرفایی میزنن که آدم نمیتونه جلوی خودش رو بگیر و جواب نده 

حس میکنم اینطوری که کنم بقیه فکر کن بی‌شعورم 

در صورتی که واقعا همچین فردی نیستم مدرسه آنقدر جو متشنج و پر از استرسی داره آدم داخلش همش تحت فشاره و انگار دیگه سختمه جلوی حرف زور واینسم 

من آدم بیشعوریم؟

واقعا بعضی وقتا بچه ها ی حرفایی میزنن که آدم نمیتونه جلوی خودش رو بگیر و جواب نده  حس میکنم ای ...

نمیدونم بستگی داره اون حرفا چیه.

بعضیا یه بهانه دفاع از حق و عقایدشون و اینا از اون ور بوم میوفتن و دیگه گستاخ و دریده صحبت میکنن،نسبت به همه چیز و‌کس واکنش تهاجمی نشون میدن و فک میکنن خیلی خفنن .

اگر اینجوری نیستی خوبه

بله من خودم مادرم ازبچگی میگف هرکی هرچی گف جواب نده نزارکسی ازت برنجه واینطوری شدک تاچن سال پیش دقم ...

ای خدا آره 

من واقعاً دلم نمی‌خواد ب چشم ی آدم بیشعور نگام کنن