2777
2789

دوستان فقط واقعیت رو بگید ها الکی نگید خواستگارم فلان بود اینجا کسی کسیو نمیشناسه حالا بگید ببینم چه خواستگار هایی داشتیدمن خودم یکیش پزشک بود یکیش مهندس هوافضا بود یکیش تاجر بود ای خدا😅😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاد ازسن۱۳سالگی(تپل و درشت بودم) شروع شد تا۱۹سالگی که دیگه شوهر کردم ، ۹۹درصد هم شغل ازاد و صنعتی و وضع خوب ،چندتاهم شاخ بودن یکی روانشناس ک دائم خارج میرفت، یکی دندون پزشک ک فامیل دور بود، یکی هم معلم اون هم باز فامیل دور یکی هم پزشک ...دوران ما خاستگار واقعا زیاد بود ولی جدیدا قحطی شده انگار😬

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

زیاد ولی همه در به داغون بودن 

درست و حسابی نیستن 

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟

یه خواستگارم لوازم ورزشی می فروخت 

یکیشون تولیدی لباس داشت 

یکیشون وکیل بود بقیه رو یادم نیست چیکاره بودن چون در حد پیشنهاد بود و راه ندادیم در آخر با همسرم ازدواج کردم که مهندسه😁

من خواستگار زیاد داشتم ولی اکثرا توی کارخونه شاغل بودن. معلم داشتم. مهندس عمران بساز بفروش داشتم. کا ...

من هم شوخی کردم دکتر رو دکتر اگه داشتم با کله میرفتم  

من هم شوخی کردم دکتر رو دکتر اگه داشتم با کله میرفتم    

میدونم😂😂والا من خودم شاغلم، پرستارم تو دید دکترا هستم. ظاهرمم بد نیست. خواستگار دکتر نداشتم متعجبم نی نی سایتی ها چرا براشون خواستگار دکتر صف کشیده.