2777
2789
عنوان

توده خوشخیم سینه و جواب پاتولوژی توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4758 بازدید | 66 پست
همون توده رو باید دوباره چک کنن

نگران نباش ان شالله چیزی نیست منم هفته دیگه یه جراحی دارم بعدش باید توده رو بدم پاتولوژی استرس دارم ولی دیگه توکل به خدا

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
خب با اینکه برمیدارن بازم میفرستن پاتولوزی من تو ازمایشگاه بودم چن سال پیشهمه نمونه ها رو میفرستادن ...

الان واسه منو فرستادن بعد جراحی پاتولوژی این ازمایش دوباره نمیدونین چیه؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش ان شالله چیزی نیست منم هفته دیگه یه جراحی دارم بعدش باید توده رو بدم پاتولوژی استرس دارم ...

شما هم توده سینه دارید

و اینکه الان تمام جراحیها رو میدن پاتولوژی و نمونه برداری6

نگران نباش ان شالله چیزی نیست منم هفته دیگه یه جراحی دارم بعدش باید توده رو بدم پاتولوژی استرس دارم ...

چندروزه از وقتی فهمیدم سلول مشکوک دیدن خواب خوراک ندارم انشاالله از شماهم چیزی نباشه

الان واسه منو فرستادن بعد جراحی پاتولوژی این ازمایش دوباره نمیدونین چیه؟؟ 

شاید از غدد های لنفاویش اطرافش هم برداشته ک ببینه خدا نکرده متاستاز نکرده باسه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
شما هم توده سینه دارید و اینکه الان تمام جراحیها رو میدن پاتولوژی و نمونه برداری6

واسه منم همینکارو کردن جواب پاتولوژی رو که دکترم دید گفت برات ازمایش مینویسم بده ازمایشگاه چون سلول مشکوک دیده شده

دکتر من فقط سونو فرستاد یه ازمایش قبل عمل حالا که جراحی شده این حرفو زد میگم اگه خدایی نکرده چیزی با ...

استرسی نشو حالا بذار ببینی روند دکتر چیه

اصلا از کجا میدونی چیز مشکوک حتما چیز بدیه؟ 

نمیدونم کجایی ولی برای این مساله با ی دکتر خوب دیگم مشورت کنی یهتره

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
الان اگه توده مشکل داشته باشه دوباره باید جراحی کنم؟ 

بستگی ب نطر دکترت داره 

یکی از دوستان من دو سال پیش شرایط شما رو داشت اما دکترش عالی بود الان خداشکر خوب خوب شده

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
چندروزه از وقتی فهمیدم سلول مشکوک دیدن خواب خوراک ندارم انشاالله از شماهم چیزی نباشه

ممنون عزیزم

میدونم درکت میکنم ولی اروم باش اگع بدخیم بود خیلی واضح مینوشتن بدخیم. مطمعنم چیز خاصی نیست ولی دکترا احتمال یک هزارم درصد و هم در نظر میگیرن که مطمئن بشن

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍